INTERVIEW: RUDY LUYTEN OPENT NIEUWE SHOP EN VERTELT OVER FLESH AND BONES

Waarom denk je dat het met deze winkel wél gaat lukken?
Wat met de kleine winkel ook lukte, dat gaat met deze winkel ook lukken. We hadden veel last van diefstal, maar we staan nu weer zelf aan het roer. Ik denk dat er veel mensen terug naar de shop gaan komen voor ons die bijvoorbeeld al een jaar weg zijn geweest.

Je hebt een team met het Flesh and Bones park en shop. Hoe omschrijf je de taak van een Flesh and Bones voor je team? Wat vind je dat je moet kunnen bieden?
Eigenlijk alles hè. Opvang, psychologisch… haha! Ik voel me een vader van duizend kinderen, echt! Al die kleine boys in het park. Iedereen is ook meer een vriend of familie, dan een teamlid. We zijn enorm naar elkaar toe gegroeid. De tours helpen daar ook aan mee. Ramsy (Saïdi) skate al zeven jaar voor mij denk ik. De rest skate ook vaak al meerdere jaren voor Flesh and Bones. Echt heel vet! Ik heb hoge verwachtingen van het team. Bij de verhuizing van de handelswaar van het skatepark naar de shop heeft heel het team meegeholpen zonder dat ik daarom hoefde te vragen. Echt cool!

flesh-and-bones-proost

Proost!

Wil je nog iets kwijt aan het publiek?
Ja, ik vind het leuk dat Nederland een beetje naar België komt en dat België een beetje naar Nederland komt. Ik denk dat wij (Nederland en België) te klein zijn om iets heel groots te doen. Ik denk dat we samen iets groots kunnen doen. In het verleden was het nooit zo. Nederland heeft altijd een hele homogene scene gehad. Iedereen gaat met elkaar om. In België is dat niet zo. Iedereen skate het liefst op z’n eigen steen. Doordat de Nederlandse invloed een beetje naar hier komt, zie je ook gelijk de hele scene veranderen. Dat is wel cool!

Bedankt voor je tijd Rudy. We wensen je veel succes met de nieuwe Flesh and Bones winkel. 

Adres:
Flesh and Bones
Lange Zoutstraat 53, Aalst (België)

Telefoon: +32 53 78 01 09
Facebook: Flesh and Bones

Bekijk ook:
Video: Some Fries With- Alex Raeymaekers In Flesh And Bones Skatepark
Foto’s: Disposables – Marc Bolhuis’ Boombap Snapshots
Foto: Wallpaper – Kaspar Wauter Backside Nosebluntslide In Leuven
Foto: Wallpaper – Noah Bunink Polejam In Amsterdam 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

02decAll DayBattle of Brugges

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

30decAll DayOpen Belgian Championship