INTERVIEW: RUDY LUYTEN OPENT NIEUWE SHOP EN VERTELT OVER FLESH AND BONES

Flesh and Bones kennen de meesten van ons wel. Is het niet van de winkels in Turnhout of Aalst, dan is het wel om het Flesh and Bones Skatepark. We spraken met Rudy Luyten, de man acht Flesh and Bones over roerende tijden. Zaken gingen niet altijd voor de wind en Rudy heeft dat moeten ondervinden. Hij is door diepe dalen gegaan, maar het licht van de horizon schijnt op z’n gezicht met het openen van de nieuwe Flesh and Bones winkel in Aalst (België). We spraken met Rudy over het heden en verleden. Lees snel zijn interview. 

Gefeliciteerd met het openen van de shop. Hoe is het er mee Rudy?
Ik heb mezelf echt doodgewerkt om het toch nog klaar te krijgen. Vandaag 1 april zijn we opengegaan. Dat vond ik een hele leuke datum om open te gaan. April fools… haha!

Wat betekent de opening van de winkel voor jou?
Een nieuw era (tijdperk). We zaten eerst in een hele kleine winkel midden in de stad. Het was een heel diefstalgevoelige winkel. En we dachten zelf van: “We gaan terug naar onze roots!” Klanten zijn gewend dat we een grote winkel hebben. We hebben destijds een kleinere winkel gehad omdat we zaten met te veel personeel en daarbij te veel kosten. Nu ga ik met m’n vrouw (Leentje) zelf weer terug in de winkel staan. Echt een nieuw tijdperk.

Vinden we je nog in het park nu je de winkel in het centrum hebt geopend?
Elke woensdag en elke zondag sta ik in het park. Woensdag sta ik alleen, maar zondag sta ik met m’n vrouw in het park. Dat zijn ook de twee leukste dagen van de week. Dan komen ook de meeste mensen skaten.

flesh-and-bones-interieur

De winkel vlak voor de opening

Hebben jullie nog plannen met Flesh hand Bones in 2015.
We gaan een grote tour met 15 man houden. Met het flow team en het gewone team gaan we naar Kopenhagen. Verder doen we met vier man mee aan Far ’n High 2015. We proberen alle contests mee te skaten met de hele bende. De boys zijn ook bezig met het filmen van street parts. Verder gaan we het park nog verbouwen eind april na de Vans Shop Riot. We hebben in juli nog een festival in het park met onder andere Dope D.O.D. Dat word echt heel vet! Ja, we willen met het team groeien naar een licht Europees niveau. Dat is toch wel de bedoeling eigenlijk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

01jun14:0021:00NK Junioren Skateboarden 2024€2000 prijzengeld

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL