KASPAR WAUTERS BACKSIDE NOSEBLUNTSLIDE IN LEUVEN

Vorige week waren we uitgenodigd om naar Leuven (België) te komen. Leuven horen we jullie denken… Wat is daar te doen? Nou, in Leuven wonen behoorlijk wat goede skateboarders die elke dag keihard aan het skaten zijn; zo ook Kaspar Wauters. In een verlaten gebouw van de lokale bierbrouwer hebben de locals een goede plek gevonden om de winter door te komen en wat obstakels te bouwen. Hier laat Kaspar even zien dat de nieuwe zelfgebouwde curb het goed doet. We moeten maar weer eens snel terug komen…

Meer België:
Foto’s: Interview – Simon Deprez, Belgisch Hammer Wonder
Interview: Insight: Skateshop Filosofie Met Mohamed Saouti
Video: Out Of Focus – België VS Nederland 2014
Video: Exclusive – Jarne Verbruggen & Chet Childress In Mechelen

Kaspar Wauters - backside nosebluntslide

Kaspar Wauters, backside nosebluntslide / foto: Rob Rouleaux

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X