JEROEN VAN EGGERMOND OVER SKATEPARK PIER 15 BREDA

Pier15skatepark001

Hoe is het ontwerp tot stand gekomen?
Tja… Ik ben er natuurlijk al heel wat jaartjes mee bezig geweest. Ik had een document in Sketch-up waar ik zo nu en dan aan werkte; en dat is uiteindelijk dit geworden en zijn we het gaan bouwen. Verschillende obstakels hadden we van tevoren al gemaakt en dan ga je kijken hoe je die kan plaatsen en gelukkig is tijdens de bouw ook nog een hoop verandert. Je hebt een aantal obstakels die je gewoon in je park moet hebben, zoals een flatrail, een bump to bump, een curb op de grond enz. Daar ga je dan een beetje omheen bouwen en je zorgt dat alles genoeg ruimte heeft om er ook goed op te kunnen skaten. Ik denk dat dat wel het allerbelangrijkste is.

Het park gaat Pier 15 heten. Heeft de naam nog een speciale betekenis?
Je had vroeger natuurlijk in San Francisco Pier 7, een zeer bekende spot. Ja, en wij zitten dan op nummer 15 en ook aan het water. Dus ja, Pier 15. We hebben echt een hoop namen bedacht. Maar toen we het woordje Pier in gedachten hadden, klopte dat voor ons gewoon. Kort, krachtig, fifteen klinkt ook mooi, dus..

Binnenkort kan je hier op Flatspot alle informatie van het park vinden, maar ook op hun eigen website die ze nog aan het bouwen zijn. Nu moet je nog even genoegen nemen met de Facebook Pagina.
Pier15skateparkJeroen02

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X