JEROEN VAN EGGERMOND OVER SKATEPARK PIER 15 BREDA

Eén van de hardst werkende personen in de Nederlandse skateboard wereld is toch wel echt Jeroen van Eggermond. Altijd is hij bezig om óf een skateparkje ergens te bouwen, of een event aan het uit te werken, of één of andere bouwklus aan het af te werken. Als oprichter van Plywood Constructions, het bedrijf wat al talloze skateparken in Nederland en daarbuiten heeft gebouwd, is hij een drukke baas. Tegenwoordig zit hij in de afrondende fase van zijn laatste project: Pier 15 Skatepark te Breda. Een project waar hij jaren mee bezig is geweest om de gemeente Breda te overtuigen dat een indoor skatepark in Breda echt nodig is. Wij gingen even langs en tussen het klussen door was er heel even tijd om wat vragen te stellen.

Hey Jeroen, hoe gaat het?
Ja, lekker. We zijn hard aan het werk zoals je ziet.

Hoe lang zijn jullie nu al bezig met bouwen?
We zijn nu zo’n 4 tot 5 weken bezig met echt bouwen. Daarvoor hebben we natuurlijk al behoorlijk wat voorbereidingen gedaan.

Maar je bent lang bezig geweest om een skatepark in Breda te krijgen. Wanneer ben je daar mee begonnen?
Pfoeh… Daar ben ik al echt héél lang mee bezig. Ik denk nu zo’n 6 tot 7 jaar. Ik kan het zelf al niet meer goed herinneren wanneer ik nou precies ben begonnen. Maar dat het lang heeft geduurd kan je wel zeggen ja!

Pier15skatepark003

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X