JEROEN VAN EGGERMOND OVER SKATEPARK PIER 15 BREDA

Pier15skatepark007

Brabant loopt behoorlijk aan kop qua aantal indoor skateparken. Je hebt Eindhoven, Tilburg en Den Bosch en zo meteen Breda. Wat zijn de toekomstplannen en hoe denk je mensen hier naartoe te halen?
Het park willen we internationaal op de kaart zetten. We gaan kijken of we iets samen kunnen doen met The Berrics, of we laten internationale riders hier naar toe halen; samenwerken met de merken.. Graag willen we ook één dikke vette internationale wedstrijd per jaar proberen te realiseren, zoals de Amsterdamn Am wat je in Skatepark Amsterdam had. Of zoals de Copenhagen Pro, dat is ook een sicke wedstrijd. We willen gewoon een sick event met een hele goede vibe, maar ook kleinere lokale wedstrijden. In ieder geval willen we actief bezig blijven en niet alleen maar de deuren open doen, en that’s it.

En wat hoop je te bereiken met het park?
Ik hoop dat we het park zo kunnen krijgen dat het zichzelf kan bedruipen. Ik heb natuurlijk drie jongens een toekomst beloofd. Dus dat wordt nog even hard werken. En we hebben natuurlijk al heel wat jaartjes bij de verschillende skateparken zoals in Eindhoven, Tilburg en Amsterdam een goede kijk in de keuken gehad. We horen overal hetzelfde: Iedereen heeft moeite met zijn broek zelf hoog te houden… Dus ik hoop dat we echt iets vets neer kunnen zetten wat een toekomst heeft.
Pier15skatepark006

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X