Video: Blue Tomato Best Foot Forward 2023 – The Netherlands

Blue Tomato‘s Best Foot Forward contest series is terug! Dit jaar had Nederland de eer voor de eerste (van 10) Europese stops van deze content serie. Wat ons opnieuw opviel was dat er veel nieuwe gezichten van aanstormend Nederlands talent voorbij zagen komen. Na een lange dag in het park was het Douwe Macare die als winnaar naar huis ging, gevolgd door Bert Wilmink en Djai Marchena. Bij de dames waren het Julia Plaggenborg, Laura van der Velden en Amber Boschma die op het podium stonden. En Tijmen Overbeek pakte de eerste plek bij de rookies. Check de video voor een goede recap van de dag!

Best Foot Forward:
Best Foot Forward is een contest event serie voor talentvolle amateur skateboarders georganiseerd door Blue Tomato Skateshop. Dit jaar kunnen skaters uit heel Europa laten zien van ze in huis hebben tijdens een van de tien voorrondes die gehouden worden in onder andere Nederland, Duitsland, Finland, Slovenie, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. De top drie van elke voorronde plaatst zich voor de finale, welke gehouden wordt aan het einde van de zomer in Berlijn. De winnaars van de finale winnen een onvergetelijke skatetrip naar Florida USA.

Results Men:
1. Douwe Macare
2. Bert Wilmink
3. Djai Marchena

Results girls:
1. Julia Plaggenborg
2. Laura van der Velden
3. Amber Boschma

Results Rookies:
1. Tijmen Overbeek
2. Emeth van den Bergh
3. Francis Cotton

Film/edit:
Tim Koster

 

Foto’s:
Mathijs Tromp

 

Web:
Blue-Tomato

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

01jun14:0021:00NK Junioren Skateboarden 2024€2000 prijzengeld

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL