Blue Tomato Best Foot Forward 2023

Ook in 2023 komt Blue Tomato terug met hun eigen Amateur Contest Series ”Best Foot Forward” Tijdens deze Europese tour is Blue Tomato opzoek naar de beste AM skaters van Europa om het tegen elkaar op te nemen in één dikke Europese finale eind september in Berlijn. De winnaars van het event in Berlijn winnen onder andere een onvergetelijke skateboard trip naar Amerika.

 

 

Omdat de eerste stop de serie dit jaar in Nederland plaats vind pakken ze extra groot uit. ‘s Avonds is er een (open) skatenight waarbij een speciaal obstakel gebouwd wordt en er €1000 cash wordt uit gedeeld voor de dikste tricks. Kortom: Deze wil je niet missen!

Info Best Foot Forward 2023:
Datum: Zaterdag 15 April
Tijd: Vanaf 12:00
Locatie: Skatepark Utrecht

Inschrijven en meer info:
Blue-Tomato.com/bffregistration

Web:
Blue-Tomato

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

26mayAll DayCarve & Coffee

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL