Video: Blue Tomato Best Foot Forward Innsbruck

De kans is goot dat je al het een en ander voorbij hebt zien komen van de in Nederland nieuwe wedstrijdstrijd ”Best Foot Forward”. Om je een beter idee te geven van wat de wedstrijd precies inhoudt nodigde Blue Tomato ons uit bij de eerste stop van het jaar in Innsbruck, Oostenrijk. We zagen een heel hoog niveau skateboarden van Oostenrijkse skaters, maar ook Zwitserse, Italiaanse en Duitse skaters waren van de partij, evenals onze eigen Woody Hoogendijk die nog even de twee plaats wist te pakken. Check de video voor een impressie van het event en warm je op voor de Nederlandse stop in Utrecht.

Lees hier alle info over de Nederlandse Best Foot Forward Contest

Results Blue Tomato X Zumiez Best Foot Forward Innsbruck 2019:
1. Santino Exenberger
2. Woody Hoogendijk
3. Daniel Ledermann
4. Mitja Tezak
5. Fabian Trojer
6. Maximilian Gassner
7. Martin Schrotter
8. Levi Löffelberger
9. Kris Havaux

Zumiez Best Foot Forward:
Al meer dan 10 jaar is Zumiez opzoek naar de beste en meest veelbelovende AM skateboarders om ze een groter podium te bieden met de ”Best Foot Forward” Series. Sinds 2017 hebben Blue Tomato en Zumiez hun krachten gebundeld en de wedstrijdserie naar Europa gehaald. Naast Utrecht zijn er nog vier andere stops in Europa dit jaar.

Wat kun je winnen:
Er zal één hoofdwinnaar per stop zijn, hij kan een volledig betaalde trip naar de Zumiez Best Foot Forward Finales in de Verenigde Staten verwachten. Ook de tweede en derde plaats kunnen prijzen verwachten. De top drie skaters van de finales in Amerika zullen vergezeld worden door een skate film crew voor een vette roadtrip van een week inclusief filmsessies op beroemde skate spots, toegang tot privé-skateparken, exclusieve ervaringen met A-merken en hun rijders, sponsorships en veel meer.

Meer info:
Best Foot Forward info page

Web:
Blue Tomato

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

01jun14:0021:00NK Junioren Skateboarden 2024€2000 prijzengeld

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL