Blue Tomato ”Best Foot Forward” Utrecht

De wereldberoemde wedstrijdserie ”Best Foot Forward” komt naar Nederland. Sinds vorig jaar heeft Blue Tomato haar eerste store geopend in Utrecht en dat neemt natuurlijk de nodige bombarie met zich mee, en ze trappen het gelijk goed af. Best Foot Forward staat bekend als de grootste AM contest-serie ter wereld en heeft dan ook al vele grote namen als winnaars gehad. Win jij de stop in Utrecht, dan win je een compleet verzorgd reis naar de global finals in Californië!

 

Info Blue Tomato Best Foot Forward 2019:
Datum: Zaterdag 15 Juni
Locatie: Skatepark Utrecht, Koningin Wilhelminalaan 4, 3527 LD Utrecht
Tijd: 13:00 – 18:30
Kosten: GRATIS

 

Zumiez Best Foot Forward:
Al meer dan 10 jaar is Zumiez opzoek naar de beste en meest veelbelovende AM skateboarders om ze een groter podium te bieden met de ”Best Foot Forward” Series. Sinds 2017 hebben Blue Tomato en Zumiez hun krachten gebundeld en de wedstrijdserie naar Europa gehaald. Naast Utrecht zijn er nog vier andere stops in Europa dit jaar.

 

Wat kun je winnen:
Er zal één hoofdwinnaar per stop zijn, hij kan een volledig betaalde trip naar de Zumiez Best Foot Forward Finales in de Verenigde Staten verwachten. Ook de tweede en derde plaats kunnen prijzen verwachten. De top drie skaters van de finales in Amerika zullen vergezeld worden door een skate film crew voor een vette roadtrip van een week inclusief filmsessies op beroemde skate spots, toegang tot privé-skateparken, exclusieve ervaringen met A-merken en hun rijders, sponsorships en veel meer.

 

Wedstrijdformat:
1. Open Kwalificatie: 1 heat – 3 riders – 3 minuten
2. Finals – Top 9 van open kwalificaties – heats met 3 riders
3. Best Trick Jam – 15 minuten Best Trick Sessie

 

Inschrijven:
Iedereen kan zich volledig gratis inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijven voor aanvang van de wedstrijd is ook mogelijk.
Schrijf je in voor de wedstrijd via deze link

 

Europese Best Foot Forward Stops 2019:
11 Mei – Innsbruck, Oostenrijk
18 Mei – Dortmund, Duitsland
19 Mei – Hamburg, Duitsland
01 Juni – Winterthur, Zwitserland
15 Juni – Utrecht, Nederland

Meer info:
Best Foot Forward info page

Web:
Blue Tomato

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL