One Day Away: Douwe Macaré in Budapest

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wie ons op Instagram volgt heeft al het één en ander van onze laatste ‘One Day Away’ trip meegekregen. Samen met Douwe Macare vlogen we naar Hongarije om daar zoveel mogelijk spots in Budapest op te zoeken. Jammergenoeg bezochten wij de stad precies op een regenachtige dag, maar ondanks dat hebben we nog redelijk wat spots kunnen skaten. Check de video en zie hoe Douwe de stad ondanks de regen onder handen wist te nemen. 

Meer ‘One Day Away’ video’s:
Video: One Day Away – Sebastiaan Vijverberg in Venetie
Video: One Day Away – Florian Dalhujsen in Nice
Video: One Day Away – Jesse Voerman in Milaan

Hey Douwe, Wat was jouw gedachte toen je hoorde dat je met ons een ‘One Day Away’ ging doen?
Dat leek mij wel vet man! Alleen moest ik om 04:00 uur opstaan, dat ben ik niet zo gewend. Ik vond het wel vet om een dag weg te gaan zonder je weet waar je heen gaat.

douwe-one-day-awayOp naar Budapest!

Had je al een idee van waar wij heen zouden gaan?
Ja, eerlijk gezegd wel. Mathijs had mij een screenshot gestuurd van het hotel, en hij was zo ongelofelijk slim om het in de taal te laten zien van het land… Dus toen heb ik het even vertaald en dat bleek Hongaars te zijn, hahaha. Alsnog super sick!

station-budapestVeel spots zijn te vinden rondom het centraal station.

Wat waren je gedachten over Budapest? Ben je er ooit eerder geweest en wat dacht je er te gaan aantreffen?
Ja, ik was er 4 jaar geleden al geweest. Alleen was he toen ook maar heel kort, ook maar iets van 2 dagen ongveer. Wij moesten daar een kleine demo geven in een skateparkje. Destijds had je daar wel echt een hele sicke spot met allemaal banks en schansen enzo. Maar toen we die deze keer gingen zoeken was die helaas weg!

douwe-macare-switch-kickflipDouwe Macaré – Switch Kickflip

Wat is je het meeste bijgebleven van Budapest?
Wat ik zelf wel vet vond is dat we om 04:00 uur wakker werden, toen naar een ander land vlogen, en voor 12:00 ‘s ochtends in een ander land een trap aan het skaten waren! In Nederland gebeurt dat nauwelijks op dat tijdstip. Het is mij wel bij gebleven dat jullie twee (Tim Koster & Mathijs Tromp) om ochtends 06:00 uur op het vliegveld bier aan het sippen waren, hahah. Ook was het vet dat jij (Tim) jarig was op de trip!

tim-jarigHet eerste verjaardagsbiertje

Stel een van onze lezers gaat binnenkort naar Budapest welke tip zou jij ze dan meegeven?
Dat het best vet is om daar gewoon rond te skaten en spots te zoeken. Alles zit wel dicht bij elkaar en je kan er super cheap goed eten!

douwe-macareDouwe Macaré – Backside tail

Welke bestemming zou jij graag een tijdens een van one ‘One Day Aways’ en waarom?
Het lijkt me vet om een bestemming te zien waar je bijna nooit skateboarders ziet. Jordanië of Iran of zo. Dat zou wel een vet filmpje worden denk ik. Ook lijkt het me vet om Finland of Zweden eens te zien in een ‘One Day Away’.

douwe-macare-nosewheelyDouwe Macaré – Nosewheely

LATEST POSTS

Video: FUC – Fucing Hot

Brandende mensen, rails, wheelypads en vuurwerk, dit allemaal om de lente collectie van FUC (fackupclothes) Fucing Hot onder de aandacht te brengen. Ga er even

Read More »
Flatspot Magazine