JEROEN BLANKEVOORT OVER 20 JAAR REVERT95!

Wat gaan we zien van het Skate team de komende tijd?
Tycho zit als een tijd in New York. Daar verwachten we vette verhalen van te horen en te gaan zien. Verder hebben we natuurlijk de gevestigde jongens. Tobias van Rooij en Allard van der Veen. Maar we hebben ook nieuwe talenten. De nieuwste is Jim Wessels, het nieuwe Haarlemse talent en Mats Edel hadden we natuurlijk al toegevoegd. Dat is ook meteen één van de dingen die we als shop het belangrijkste vinden. De lokale scene supporten. We zijn niet opzoek naar landelijke topper uit Rotterdam of iets. We willen vooral de scene hier supporten.

Tycho-Henskes-Wallride

Teamrider Tycho Henskes tijdens onze trip naar Dusseldorf

Jullie hebben ook veel collabbo’s gehad met verschillende merken. Welke is jullie het meeste bijgebleven en wat gaat er nog komen?
Op het moment zijn we bezig met een Huf collab, die wordt geproduceerd in LA. T-shirts, hoodies en sweaters. Dat is een mooie collab die er binnenkort is. Dan hebben we in het verleden met Oakley Frogskins gehad. Die liepen echt supergoed, daar komt ook een nieuwe van. Met Obey hebben we een mooie bijzondere collab gehad.

Wat zij de toekomstplannen van Revert?
We willen zeker meer samenwerkingen aan gaan. Ongeacht of we een jubileum we hebben.. We hebben genoeg creativiteit en ideeën in huis om vette dingen te maken. Daar zullen we ons op blijven richten. Het opzetten van een kledinglijn is iets dat we altijd nog hoog op de lijst staat. Al komen we daar steeds niet aan toe. Daarnaast willen we echt heel graag een keer een indoorpark in Haarlem hebben. Dat is wel echt iets dat we willen nastreven. Maar daar moeten we echt veel tijd en energie insteken. Dankzij een gesprek met Jeroen van Eggermond van Pier 15 ben ik wel geïnspireerd geraakt. Hij benaderd het echt als een bedrijf en niet als een stichting of iets. Hij maakt er echt een serieus ding van. Nou zeg ik niet dat dat meteen mijn ding is. Maar als er iemand is die dat op die manier wil gaan doen hier in Haarlem zullen wij de eerste zijn die daarbij gaat helpen. Al zou het een indoor ruimte zijn als de ruimte die we vroeger hadden met de bowl in IJmuiden. Dat zou als echt super zijn. Zo iets missen we wel echt in Haarlem.

Dit weekend is het tijd voor de Revert 20 jaar party. Wat kunnen we hiervan verwachten?
Het wordt een hele diverse avond. We hebben gekozen voor muziek waar we zelf het hardst op gaan. Wij denken dat iedereen daar een goede feeststemming van krijgt. We hebben in de Patronaat alle drie de zalen tot onze beschikking. Van Rock tot Trap, tot ADM, Hiphop, alles stijlen vliegen je om de oren. Daarnaast hebben we alles aangekleed met vele extra’s. We hebben acts staan als Bodinski, LeLe Radio, Pignose wheelys en ga zo maar daar. We hebben opkomende tot gevestigde namen.

Waarom moeten we dit echt niet missen? Wat maakt dit anders dan alle andere party’s?
Iedereen die bij de party van vijf jaar geleden is geweest die zal het wel snappen. De beste reden is dat je een groot deel van de Nederlandse skate- en snowboarders bij elkaar ziet in een grote bruisende dampende massa. We zullen de nodige speciale drankjes aanbieden, de Slayerbomb bijvoorbeeld. Dat is een Jagerbomb afgevuld met Jack Daniels. Het wordt gewoon hét feest van Haarlem van 2015.

Kaarten voor de ‘The Big Rock Out’ Party koop je hier! Wees er snel bij want vol=vol!

Bekijk ook:
3 Oktober: 20 jaar Revert Big Rock Out Party
Saturday Giveaway: Revert X Obey Artist Series
Foto’s: De release van de Revert X Obey Collectie was een warme bedoeling

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

02decAll DayBattle of Brugges

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

30decAll DayOpen Belgian Championship