INTERVIEW: MENNO BECHT OVER PARALLEL PROJECTS

Daarnaast ben je ook nog bezig met de Lockwood Skatecamps. Wat ga je daar dit jaar precies mee doen?
In juli is het Lockwood Skatecamp weer. Het concept van het Lockwood camp is dat we op één locatie zitten waar we slapen en ontbijten. We gaan daar vanuit elke dag naar een park in Nederland of België en gaan we skaten. Er gaat altijd een professionele filmer mee die de tofste tricks filmt en daar een edit van maakt. Er zijn opdrachten en wedstrijden. Er komen Europese Nike SB skaters langs, soms zelf een Youness Amrani! Maar het is vooral gewoon puur skateboarden.

Waar een paar jaar geleden het Lockwood Skatecamp nog één van de weinige was, is er nu keuze uit meerdere camps. Waardoor onderscheidt het Lockwood Skatecamp zich?
Lockwood Skatecamp is naar mijn idee gewoon het meest pure skateboard camp. Het is opgezet door skateboarders en wordt gerund door skateboarders. De skateboardspirit zit er gewoon goed in. Je werkt met professionals. Dat is ook wel iets waarin we ons onderscheiden denk ik.

We hoorden geruchten dat binnenkort je Ben-G part uit komt. Wat gaat dat worden en wanneer kunnen we hem zien?
Haha! Ja ik heb dus zeven jaar in Amsterdam gewoond en skate nu al drie jaar voor Ben-G. Het duurde volgens mij al twee jaar voordat ik die footage had en toen nog een jaar voordat Steff die footage doorstuurde. Maar nu komt die volgens mij eind deze week!

Menno-Becht-Footplant-webMenno Becht, footplant to fakie / foto: Mathijs Tromp

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

26mayAll DayCarve & Coffee

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL