Home Foto'sInterview UIT HET MAGAZINE: TIM ZOM OVER ZOMBIE

UIT HET MAGAZINE: TIM ZOM OVER ZOMBIE

by Mathijs Tromp

Wat is het meest bizarre wat je mee hebt gemaakt toen jullie aan het filmen waren?
Dat m’n chick mee ging, m’n vrouwtje nu. Dat ze mee mocht naar Tampa AM. Dat was wel leuk. Ze kon zien hoe het daar was en hoe het er in Amerika aan toe ging. Ik denk wel dat dat één van de dingen was die echt leuk waren.

Jouw oma was ook bij de première. We hoorden dat ze kort daarna is overleden.
Ze is niet dezelfde avond overleden. Op de avond van de première kwam ze thuis. Nog helemaal trots van de film en supertevreden. Toen ze naar bed wilde gaan… M’n oom woonde daar ook nog. Na een kwartier kwam ze de woonkamer in. En toen zei ze: ‘Zou je misschien een ambulance kunnen bellen? Ik denk dat ik een hartstilstand heb gehad.’ Een ambulance is gebeld. En in het ziekenhuis bleek ook dat ze een hartstilstand had gehad. Vanaf die tijd lag ze aan de apparatuur. Op een gegeven moment deed haar hart het nog maar voor 10 procent. Ze konden niks meer doen. De apparatuur werd afgesloten en toen is ze rustig overleden.

Heb je nog afscheid van haar kunnen nemen?
Half, half. Ik heb haar nog gezien in het ziekenhuis en heb nog met haar kunnen praten, maar het was lastig door de apparatuur. Er zat een kap over haar mond die er eigenlijk niet af mocht. Maar elke keer trok ze die er af om een beetje te kunnen praten stiekem. Gewoon een beetje eigenwijs…

Maar wel mooi dat ze nog de première mee heeft kunnen maken.
Ja, zeker man! Ze was ook echt supertrots en superblij. Ik heb haar echt een lange tijd niet zo blij gezien. Ze liep er echt bij als een trotse vrouw. Supervet dat ze me zo nog heeft kunnen zien. De week van de première was echt een rollercoaster. Het ging van goed naar slecht… Weer goed, weer slecht. Gewoon superheftig, maar we leven nog steeds en we zijn nog steeds positief. Het gaat gewoon goed.

We hoorden dat je binnenkort gaat verhuizen.
Ja, man! Ik heb pas samen met m’n vrouwtje een huisje gekocht hier in Rotterdam. Over ongeveer 8 weken kunnen we er in. Dan gaan we nog even klussen.

Dan begint het mooie leven? Huisje, boompje, beestje…
Ja, skaten hoort er ook bij hè. Huisje, boompje, beestje en skaten. Anders klopt het niet.

Ik wil graag iedereen bedanken die me altijd heeft gesteund. Ook al ben ik soms een pleurisjong.

Meer Tim Zom:
Foto’s: Disposables – We Gaven Tim Zom Een Fototoestel…
Uitslag: Tim Zom Wint Miniramp Contest Rotterdam
Video: Out Of Focus – Op Bezoek Bij De ZOMBIE Premiere

Foto’s & Uitslag: Rotterdam Pooligans 2014

tim-zom-zaragoza

Tim Zom in Zaragoza / foto: Rimmert Schoorlemmer

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More