SEWA KROETKOV IS PRO!!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sewa Kroetkov is pro voor Blind Skateboards! Hij reed al een hele poos voor Blind en is vaker in The States te vinden dan op het vaste land van Europa. In 2011 had hij een part in Blinds video ‘This Is Not A Test’, in 2013 had hij een te erge part in ‘Damn’. Ergens had er een belletje moeten gaan rinkelen toen Hardcore Supplies en Red Bull ons onder valse voorwendselen naar de Rollin hadden gelokt voor een surprise party. Maar goed, deze man uit Alkmaar heeft het geschopt! Met zijn unieke stijl en perfectionisme heeft hij de kinderdroom waargemaakt. Hij is nu pro voor Blind en heeft z’n eigen boards! Big up Sewa! Wij waren bij z’n party en deden verslag. Bekijk hier de Out of Focus en enkele foto’s van de dag.

Sewa-Kroetkov-met-oudersSewa’s ouders waren natuurlijk ook bij de party van hun trots

Sewa-Kroetkov-is-proDe boards waar het allemaal om te doen is

Sewa-Kroetkov-Handtekening01In Rollin Alkmaar ontstond een heuse signeersessie toen iedereen een Sewa pro board in hun handen kreeg gedrukt

Sewa-Kroetkov-Floris-Finn-KnufflenOndertussen werd buiten Floris in toom gehouden

Sewa-Kroetkov-oude-homySewa en Kariem, één van Sewa’s eerste skatemaatjes

Sewa-Kroetkov-busreis-naar-UtrechtHardcore Supplies, Red Bull en Rollin zorgden ervoor dat we met z’n allen naar Skatepark Utrecht konden met een afgehuurde bus. Gezellig!

Sewa-Kroetkov-bbqDe dag was écht goed verzorgd. Bier, pils, burgers en gezelligheid, waarvan van het laatste het meeste was. Congrats Sewa!

Meer Sewa Kroetkov:
Interview: Sewa Kroetkov Vertelt Over The States En Toekomstplannen

LATEST POSTS

Flatspot Magazine