SEWA KROETKOV VERTELT OVER THE STATES EN TOEKOMSTPLANNEN

Sewa Kroetkov woont ondertussen al weer bijna een jaar in Los Angeles om zo goed als iedere dag op zijn board te kunnen staan en te kunnen filmen. We zien hem regelmatig in dikke videoparts bij The Berrics en bracht hij vorig jaar een knetterharde full part uit voor de Blind video. Toevallig zagen we dat Sewa vorige week even in Nederland was en vroegen we hem of hij een dagje tijd had om te filmen. We spraken af tijdens een regenachtige dag in Skatepark Utrecht en vroegen hem gelijk even wat we allemaal de komende tijd kunnen verwachten.

Hey Sewa, alles goed? Wat brengt jou naar Nederland?
Ja alles gaat goed! Op dit moment ben ik in Nederland voor een tweedaagse teammeeting met Red Bull Nederland. Ik had deze week geen planning of events in LA, dus ben ik nu iets langer in Nederland. Dan kan ik mijn vrienden zien en wat andere dingen regelen die moeten gebeuren.

Gister ben je naar de tandarts geweest, had je goed gepoetst?
Ja dat wel.. Maar er was niets ergs, er was een klein stukje van m’n tand afgebroken. Dus kon ik daar gelijk even naar laten kijken haha.

Hoe gaat het in The States, ben je nog bezig met grote projecten?
Ja het gaat sowieso goed daar. Ik ben vrijwel elke dag aan het skaten. Ik ben bezig met een street part voor The Berrics website. Het is een full lenght videopart. Alleen nu brengt The Berrics het dus uit. Verder is ‘Battle at The Berrics’ aan de gang. Onlangs heb ik ook meegedaan aan de wheely contest ‘2UP’. Dus eigenlijk ben ik iedere dag aan het skaten.

Op het moment ben je te zien in een commercial van een grote computer fabrikant, hoe is dat tot stand gekomen?
Een Nederlands reclamebureau nam contact met me op, dat was rond Augustus 2013. Lenovo wilde een online documentaire/commercial met me doen. We zijn toen gaan praten over wat ze in gedachten hadden en of ik het daar mee eens was en of ik down was om daarbij betrokken te zijn. Vervolgens hebben we gepland om alles op te nemen. Het was maar één dagje opnemen, maar ik was in die tijd heel druk met trips en andere dingen zoals m’n visum voor de VS.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL