SEBASTIAAN VIJVERBERG OVER TEAMMANAGEN EN FILMEN

Je meldde het net al. Je bent veel aan het scouten voor Vans… Daantje is natuurlijk naar Vans Europe gegaan. Betekend dit dat er weer een plek vrij is in het Benelux team?
Nou, ik wil niet meteen zeggen dat er een plek vrij is, maar er is wel ruimte. Er is door Daan een soort van standaard gezet. Wie zou die plek kunnen invullen?

Oke, wat moeten ze dan doen om bij jou onder de aandacht te komen?
Oh shit! Nou gaat mijn mailbox helemaal vol lopen met allemaal sponsor me tapes… Nee lachen man! Ik wil wel even wat tips geven voor een sponsor me tape, want ik heb er al verschillende slechte voorbij zien komen.

Ten eerste, zie het zakelijk als een sollicitatie brief. Je kan één keer een goede indruk maken, dus wees beknopt. Ten tweede, beperk je tot alleen goede truuken. Tot alleen die truuken waar je zelf 100% hyped over bent. Dit zijn de truuken waar je voor hebt geknokt en moeite voor hebt gedaan. Ten derde, een sponsor me tape hoeft niet per se met muziek. Het gaat om de truuken, dus maak het kort, krachtig en bondig!

Oke! Even terug naar de Vijverberg productions. Wat kunnen we in de toekomst nog meer verwachten?
Het volgende project wordt dus een night edit, zeker om ook even mijn spaceshuttle te testen. Lekker dicht erachter rijden, fisheye lekker laag en zorgen dat ik niet geraakt wordt. Ik weet niet.. Ik ga gewoon lekker filmen met iedereen en als er dan weer genoeg materiaal is dan maak ik een edit en dan kan je die weer op Flatspot vinden.

Zijn er nog activiteiten die eraan komen waar je bij betrokken bent?
Ja man! Er komt in augustus in Flesh and Bones in Aalst (BE) een Vans Shop Riot voorronde. En dan is er ook nog de Europese finale van de SHop Riot in oktober bij Flesh and Bones.

Nog een laatste vorm van advies voor de skatekids?
Skate hard, maar doe ook je huiswerk goed. Weet wat wie waar gedaan heeft. Kijk veel video’s zodat je weet wat er allemaal al is gedaan; en dat je weet whatsup. Ik denk dat dat wel een goed advies is. Van kijken leer je…

Shout outs..
Thanks Rik van Dijk, Ricardo Paterno, Vans, Hardcore Supplies, Optrix, Dreams, Sweatshop, Krooked, Thunder en Spitfire natuurlijk. En al mijn homies met wie ik vaak skate!

Sebastiaan-BacksideSmithgrind02-RotterdamSebastiaan Vijverberg – Backside smithgrind / Foto: Rob Rouleaux

Meer Sebastiaan Vijverberg:
Video: Flatspot Exclusive – Vijverberg Pproductions #1
Video: Skate48 – Bombaklats
Wallpaper: Sebastiaan Vijverberg – Ollie At Night
Wallpaper: Sebastiaan Vijverberg – Pivot Grind In Scheveningen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL