SEBASTIAAN VIJVERBERG OVER TEAMMANAGEN EN FILMEN

Als er iemand is in Nederland die alles wel een keer gezien heeft, dan is het Sebastiaan wel. Altijd hard aan het skaten en altijd paraat. Tegenwoordig werkt hij als teammanager voor Vans Benelux; en dat gaat érg lekker. Tijd om eens wat vragen te stellen…

Naam op paspoort: Sebastiaan Vijverberg
Geboorteplaats: Delft
Woonplaats: Den Haag
Geboortedatum: 8 januari, 1988
Sponsors: Vans, Skatestore, Thunder, Spitfire, Krooked

Hey Sebas, hoe gaat ie?
Ja lekker. Niks te klagen eigenlijk. Ik ben veel aan het skaten en aan het werk voor Vans wat ook te gek is.

Je bent nu anderhalf jaar de teammanager van Vans, hoe bevalt dat?
Ja, dat is echt een droombaan. Het is in mijn ogen het leukste wat ik kan en mag doen. Ik kan elke dag lekker skaten en een beetje scouten om het nieuwe opkomende talent in de gaten houden. Toevallig ben ik vandaag nog op pad geweest met twee nieuwe kleine rakkers. Dat was echt lachen.

Teammanager van Vans, dat klinkt heel erg sick. Maar wat houdt je baan nou eigenlijk precies in. Hoe ziet je werkweek er gemiddeld uit?
Nou ten eerste hou ik de website van Vans bij. Dus alle content die er online verschijnt van onze rijders, bijvoorbeeld van Flatspot.nl, die zet ik ook op Vans.nl; en zorg er dan ook voor dat iedereen dat ziet. Natuurlijk moet ik ook een hoop mailtjes beantwoorden over de meest uiteenlopende zaken. Nu werk ik bijvoorbeeld aan de Vans Visiting Tour, die we wat groter willen gaan maken. Ik ben nu een concept aan het maken en dat moet ik dat weer aan de marketingmanager voorleggen. Maar ook contact houden met alle teamriders, kijken of ze spullen nodig hebben, of als ze met een contest mee willen doen en zo.

SebastiaanFrontsideTailsblockSebastiaan Vijverberg – Tailblock / Foto: Rob Rouleaux

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL