SEBASTIAAN VIJVERBERG OVER TEAMMANAGEN EN FILMEN

SebastiaanFrontside180Sebastiaan Vijverberg – Frontside 180 / Foto: Rob Rouleaux

Je werkt dus voornamelijk van huis uit?
Ja man! ’s Ochtends begin ik met een bakkie koffie en dan gaat de laptop open en kan ik aan de slag. Een keer in de twee weken dan ga ik naar het kantoor in Utrecht, want dan hebben we een bespreking over allerlei zaken die dan lopen. Ik praat Rik dan bij over de laatste roddels, nieuwtjes of andere dingen die in de skateboardwereld gebeuren. Daarna chillen we nog even en meestal gaan we nog wel ergens even skaten.

Je bent laatst begonnen met Vijverberg Productions. Is dit een nieuwe carrière of hoe moeten we dat zien?
Nee, zeker geen nieuwe carrière. Ik ga gewoon lekker mijn ding doen met mijn telefoon, hahaha! Professioneel iPhone-filmings.. Nee, ik ben elke dag op straat te vinden, lekker skaten met iedereen en ik zie elke keer veel vette truuken gebeuren. In Den Haag heb je bijvoorbeeld geen echt actieve filmer zoals in Rotterdam en ik wilde toch die tricks vast leggen. Ik heb tegenwoordig een iPhone 5S en ik heb van Optrix een speciale case gekregen met allerlei lenzen erbij voor op de iPhone waar mee ik film. Zelf heb ik een soort van spaceshuttle (filmbeugel) gebouwd waar ik de iPhone in kan zetten en achter iedereen aan kan knallen.

Ik zie dat je inderdaad een behoorlijk space beugel hebt gebouwd. Maar je hebt er een uitbreiding op gemaakt zie ik?
We waren laatst met Faries een line aan het filmen en het werd nogal donker. Dus ik dacht; misschien kan ik er wel een extra beugel aan bouwen zodat er ook extra licht bij kan. Ik ben zelf altijd erg hyped op die night edits.

SebastiaanVijverberg-OllieSebastiaan Vijverberg – Ollie over het hekje / Foto: Rob Rouleaux

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL