ALDO NIEMEIJER VERTELT OVER ALLSTYLE DISTRIBUTION

Met zoveel merken heb je natuurlijk ook team-riders die je allemaal spullen geeft.
Ik vind het super tof dat we team-riders hebben en er zijn er een aantal bij die echt goed zijn. Ik zou wel wat vaker iets van ze willen horen. Oke, ik ga ze ook niet elke week bellen of mailen, maar ik heb het ook mega druk. Ik vind het af en toe wel jammer dat ik te weinig informatie van ze krijg over wat ze doen, waar ze een foto hebben geschoten of een trick hebben gefilmd. Er zijn maar een handjevol mensen die begrijpen wat een sponsordeal eigenlijk echt inhoudt.

Het liefst zou ik een team willen hebben waar ik meer mee communiceer en effectiever wordt. Dat ze weten hoe het werkt en daar een beter resultaat uit komt waardoor ik dan ook meer voor ze kan doen en ze af en toe ook iets extra’s kan geven.

Heb je nog een tip voor al het nieuwe talent in Nederland die oh zo graag een sponsordeal willen?
Ten eerste goed skaten. Blijf jezelf. En hoe stom het ook klinkt, wees erg actief op bv social media. Als een team-rider van bv Dekline een foto post op Facebook of Instagram waarbij je zijn nieuwe schoenen ziet en die krijgt er bijna 100 likes op, dan ben ik daar heel erg trots op.
Communiceer goed, laat minimaal een keer per maand iets van je horen. Bel, mail of kom gewoon een keertje langs om te helpen.

En vergeet niet de spullen van je sponsor te dragen en te promoten. Het is erg vervelend om je teamrider in andere merken te zien.. vooral bij foto’s via social media en events.

AldoNiemeyer-WallrideAldo Niemeijer – Wallride in Sweatshop. Foto: Rob Rouleaux

Check hier welke MERKEN je bij Allstyle Distribution kan vinden. En NEE je kan niet zelf bij hem spulletjes komen kopen, maar je lokale skateshop wel…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X