ALDO NIEMEIJER VERTELT OVER ALLSTYLE DISTRIBUTION

AldoNiemeyer-Profile

Wie heeft de naam bedacht?
Ik zelf. Nou ja, er is een T-shirt merk met dezelfde naam, alleen dan met een L. Die naam bleef gewoon hangen en paste precies. Allstyle, alle stijlen, omdat je met skateboarden ook verschillende stijlen
hebt. Maar ook dat je in de toekomst alle kanten op kan gaan.

Veel merken en shops hebben het moeilijk tegenwoordig. Wat zou er nu moeten gebeuren in de wereld van skateboarden?
Het zou heel erg fijn zijn als iedereen in Europa zich ook aan de Europese prijzen zou houden. Tegenwoordig heb je een hoop prijzenstunters die in andere landen gaan stunten. Natuurlijk is het fijn om goedkoop een board te kunnen kopen, maar zo verdienen de winkels en uiteindelijk de leveranciers in de Benelux minder, kunnen ze minder doen voor de scene en gaat de ”winst” naar het buitenland. En ik geloof niet dat een winkel uit een ander land dan de Benelux een Demo of andere activiteiten in de Benelux gaat organiseren. Dus als iedereen zich er nou netjes aan houdt en vanuit hun eigen kracht gaan promoten en verkopen… Dat zou beter voor de onze scene zijn.

Hoe zie jij het skateboarden over 5 jaar en waar staat Allstyle over 5 jaar?
Pfoeh… [lange stilte] Nou, het zal er niet makkelijker op worden. Er wordt steeds meer via internet verkocht, steeds meer internet shops die tegen elkaar strijden. Maar het skateboarden zal nog meer geaccepteerd zijn, meer en grotere skateparken, het niveau wordt steeds beter, meer kids die in aanraking komen met skateboarden door alle lessen die gegeven worden. Wat dat betreft is Nederland best wel vooruitstrevend en lopen we voor op andere landen.

Allstyle zal denk ik ook iets breder worden om zo het skateboarden te kunnen blijven pushen. Als je namelijk alleen core skate doet, dan is het heel erg moeilijk om overeind te blijven. Als je een breder aanbod hebt kan je met skateboarden leuke dingen blijven doen, want daar ligt toch onze passie en hart.

Kom je zelf nog aan skateboarden toe?
Met periodes. Soms bijna niet, dan moet ik echt tijd vrij maken om even te skaten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL