FOTO’S: REMCO STOLZE OVER SCHOREM, SCHOOL EN BOMBAKLATS

De manier waarop jij skate, vinden we best wel bijzonder. De tricks lijken bij jou vaak niet makkelijk er uit te komen als bij anderen..
Dat is zeker waar! Je hebt altijd wel iets wat je goed ligt, maar ik skate altijd wat ik graag zou willen doen. Soms is dat gewoon heel moeilijk. Je moet jezelf dan heel hard pushen als je het graag wil. Je moet er gewoon voor gaan! En ja, dan ga je er maar voor. Ga maar eens een keer op je bek! Dat vind ik echt niet erg.

We hebben je inderdaad een paar keer flink naar zien vallen. Aan de kant hebben we vaak gedacht: hou toch op met die trick. Maar uiteindelijk lukt die dan toch. Hoe kan dat?
Ja, gewoon.. als je iets wilt, dan doe je het gewoon. Die gedachte heb ik altijd al gehad. Als je écht ergens voor wilt gaan en je valt dan.. Dat is dan kut, maar het heeft me nog nooit echt weerhouden om niet door te gaan. Ik denk ook altijd: ik ben nu al zo vaak gevallen. Als ik de trick niet land, dan ben ik gevallen voor niks. Op een gegeven moment liggen je handen helemaal open, je bent helemaal verzuurd, je hebt pijn. Je wilt dan toch de voldoening hebben dat je de trick toch geland hebt. Als je de trick geland hebt kan je er mee leven. Het is dan niet erg om in je bed te liggen met helse spierpijn of blessures. Yes! Ik heb de trick gedaan, verder komt het wel weer goed.

Bedankt voor je tijd Remco! We spreken je snel.

remco-stolze-den-haag-fs-wallride-indyRemco Stolze – Frontside wallride indy / Foto: Rimmert Schoorlemmer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL