FOTO’S: REMCO STOLZE OVER SCHOREM, SCHOOL EN BOMBAKLATS

Naam op paspoort: Remco Johan Stolze
Geboorteplaats: Monster
Woonplaats: Monster
Geboortedatum: 7 mei, 1991
Sponsors: Deathwish, Fallen, Shake Junt, Venture Trucks, Dreams, Skatepark Sweatshop

Remco Stolze heeft de eerste part in de Bombaklats video, een zeer rauwe, unieke stijl van skateboarden en verlaat de spot niet voor dat hij zijn trick geland heeft. We voelden hem eens aan de tand en vroegen wat hij de laatste tijd uitspookt.

Hé Remco, we zien je altijd skaten met een mooi kapseltje. Word je daar mee wakker?
Haha, ja toch! Via via ben ik bij Jens terecht gekomen. Ik ken hem nog van vroeger. Back in the days werkte hij bij Left. Ik heb wel eens een boardje bij hem gekocht hij daar werkte. Jens is nu in opleiding bij Schorem. Ik wist dat hij modellen nodig had. Ik vroeg toen een keer of ik door hem geknipt kon worden. Én gratis geknipt; én het is in de vetste barbershop van Nederland. In mijn ogen is het facking chill!

Wat doe je eigenlijk in het dagelijks leven?
Momenteel zit ik nog op school en studeer ik sportmanagement. Daarnaast werk ik in de fabriek. Ik sta daar aan de lopende band, transportbanden te maken. Het is op zich wel chill. Geen zwaar werk en het verdient wel goed.

Sportmanagement.. wat wil je daar later mee gaan doen?
Eerlijk gezegd weet ik dat nog niet zo goed. Ooit heb ik voor deze opleiding gekozen. Ik ben nu al zover in het traject dat ik eigenlijk niet meer kan stoppen. Het is in principe management, dus je kan daar vele kanten mee op. Zelf neig ik meer naar de marketing kant van de opleiding. Ik wil het sowieso afmaken.

remco-stolze-scheveningen-fs-nosegrindRemco Stolze – Frontside nosegrind / Foto: Rimmert Schoorlemmer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL