WILLEM VAN DIJK VAN DIY NAAR HET VU ZIEKENHUIS

Je bent erg betrokken met Pop Trading Company. Wat is precies jou aandeel?
Peter en Ric die regelen natuurlijk alles. Ric wat meer achter de schermen en Peter woont natuurlijk in Amsterdam en is ook wat meer het gezicht van Pop en diegene die het ook probeert te verkopen in alle winkels en actief met de merken de weg op gaat. Ik krijg natuurlijk mijn spulletjes van hun en ik spreek Peter een paar keer per week. Als er dan ideeën zijn worden die besproken en kan iedereen zijn idee erover laten gaan.

Dus als ik het goed begrijp zijn de teamriders van Pop ook tevens een soort van klankbord voor hun?
Ja zo kan je het wel zien denk ik. Als er een nieuw bloesje moet komen of een tasje dan wordt dat besproken. Wat vind ik vet en wat vind de rest ervan. Ze vinden het gewoon erg belangrijk om te weten wat onze mening is.

Veel merken zijn naar mijn mening ook meer op zoek naar wat kan een skater voor ons merk betekenen terwijl dat andersom moet zijn. En bij Pop kijken ze meer wat kunnen onze merken voor de skater betekenen. En dat zie je ook terug in de teamriders. Dat zijn juist gasten die anders skaten en niet zozeer in de spotlight staan, maar wel gruwelijk hard skaten.

Uit wie bestaat het team tegenwoordig?
Noah Bunink, Bastiaan van Zadelhoff, Cris Dijkman, Bob Groot, Hugo Snelooper, Tibbe Deltenre, Ali Belhadji, Willem Dirks en ikzelf. Belgie is up next, maar Willem Dirks is onze Magenta rijder in Antwerpen.

WillemSequenceSquareOllie, nog een Ollie en dan 5-0 180 – Foto: Rob Rouleaux

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL