Video: Best Foot Forward Finals

Afgelopen weekend waren we in Berlijn voor de Europese finale van Blue Tomato’s Best Foot Forward 2023. Tijdens deze finale komen de winnaars van alle voorrondes bij elkaar om het hier nog een keer tegen elkaar op te nemen in Skatehalle Berlin. De top drie van mannen en vrouwen winnen hier een trip naar Floria waarbij ze onder andere Tampa AM bezoeken. Bij de vrouwen was het de Poolse Werk Chomanska die als winnaar uit de bus kwam, bij de mannen niemand anders dan Tijmen Overbeek. Check de video foto’s voor een impressie van de dag!

 

Video: 
Tim Koster

 

Foto’s:
Mathijs Tromp

 

Web:
Blue Tomato

Winners Women:
1. Werka Chromanska 
2. Liv Broder
3. Julia Placek

Winners Men:
1. Tijmen Overbeek
2. Rocco Muller
3. Jonas Carlssen

Winners Blue Tomato Best Foot Forward 2023 at Skatehalle Berlin
Winners!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

16decAll DayNK Skateboarden Junioren 2023

30decAll DayOpen Belgian Championship