by Mathijs Tromp

Flatspot Magazine & Nine Yards Presents: Pier Parade

Na het succes van het eerste Pier Parade evenement vorig jaar konden we natuurlijk niet anders dan het allemaal nog eens over te doen, maar dan beter. Tijdens dit ééndaagse festival bij Pier 15 Skatepark in Breda serveren we een heerlijke cocktail van skateboarden, (live)muziek, en veel gekke side-activiteiten. We steken het event in een nieuw jasje en tillen het naar het volgende level met support van Bones Wheels, Volcom en Red Bull. Verwacht dit jaar nóg meer gezelligheid, een leipe line-up aan skaters die hun leven wagen op de door Nine Yards Skateparks custom ontworpen en gebouwde obstakels voor dit evenement. Verzeker jezelf van een ticket, en mis het niet!

the-finest-cocktail

Datum:
Zaterdag 15 Juli 2023

Locatie:
Pier 15 Skatepark (parking)
Veilingkade 12, 4815 HC Breda

Tickets:
Early Bird: €23,50
Regular: €28,50
Tickets koop je hier. Vol=Vol

Voor wie?
Pier Parade is voor iedereen die van dezelfde dingen houden als wij. Skateboarden, muziek, gezelligheid en verassingen. Of je nou een diehard skateboarder bent, of de zijlijn jouw perfecte spot is, dit evenement wil je niet missen. Wij proberen de perfecte mix neer te zetten tussen wat wij het allerleukste vinden.

Skateboarding:

Speciaal voor dit event bouwt Nine Yards Skateparks drie verschillende obstakels voor de skateboard contest. Zet je leven op het spel tijdens een van de skate sessies, of pak een koud pilsje, en geniet van de dikste beats van DJ Roodbaard tijdens de skate sessies. Daarnaast is de bowl de hele dag vrij toegankelijk.

Muziek:

Ook aan het muziekprogramma is veel aandacht besteed. De hele dag kun je genieten van (live) muziek. Verschillende bands en DJ’s uit de Nederlande skatescene verzorgen het muzikale programma. Van Rock tot Hardcore, van Hip-Hop tot Techno.

Side activities:

Naast ons uitgebreide skateboard- en muziekprogramma zorgen wij voor diverse side activiteiten om de dag helemaal compleet te maken. 

Event partners: