16julAll DayFlatspot & Nine Yards Presents: Pier ParadeSkateboarden, live, muziek, party & meer

Event Details

Na jarenlang bezoeken van evenementen is het nu eindelijk tijd voor ons eigen feestje. Samen met Nine Yards Skateparks en Pier 15 bundelen we onze krachten voor het ultieme evenement. Hét event dat alles waarvan wij houden samenbrengt. Tijdens ons ééndaagse festival op het buitenterrein bij Pier 15 Skatepark in Breda serveren wij een cocktail van skateboarden, (live)muziek, en veel gekke side-activiteiten. Join ons tijdens deze dag waarbij we zoveel mogelijk mensen willen samenbrengen om de skatecultuur in het zonnetje zetten. Het dikste skateboard evenement van Nederland.

Datum:
Zaterdag 16 Juli 2022

Locatie:
Pier 15 Skatepark (parking)
Veilingkade 12, 4815 HC Breda

GRATIS ENTREE

Voor wie?
Pier Parade is voor iedereen die van dezelfde dingen houden als wij. Skateboarden, muziek, gezelligheid en verassingen. Of je nou een diehard skateboarder bent, of de zijlijn jouw perfecte spot is, dit evenement wil je niet missen. Wij proberen de perfecte mix neer te zetten tussen wat wij het allerleukste vinden.

Skateboarding:

Speciaal voor dit event bouwt Nine Yards Skateparks drie verschillende obstakels voor de skateboard contest. Zet je leven op het spel tijdens een van de skate sessies, of pak een koud pilsje, en geniet van de dikste beats van DJ Roodbaard. Daarnaast is de bowl de hele dag vrij toegankelijk.

Muziek:

Ook aan het muziekprogramma is veel aandacht besteed. De hele dag kun je genieten van (live) muziek. Verschillende bands en DJ’s uit de Nederlande skatescene verzorgen het muzikale programma. Van Rock tot Hardcore, van Hip-Hop tot Techno.

Side activities:

Naast ons uitgebreide skateboard- en muziekprogramma zorgen wij voor diverse side activiteiten om de dag helemaal compleet te maken. Sla je record op de boxbal. Pak een biertje op Bonkies Beer-Belly-Slide-Course en win je lengte in trays bier, of win een jaar lang gratis kleding bij de Reell booth.

Busvervoer:

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen samen te brengen, en daar helpen we graag een handje bij. Vanaf diverse Nederlandse steden zal busvervoer van en naar Breda rijden om jou veilig Naar Breda te brengen, en ’s avonds ook weer terugbrengt. Voor een klein bedrag boek je een spot in de bus, en geef jij jouw dag een extra dimensie. Verzamel je squad en boek die tickets voor je te laat bent!

Boek je tickets hier!

Sponsored by:
Etnies
Reell 
Red Bull

Brisa Gaia

Web:
Flatspot Magazine
Pier 15 Skatepark
Nine Yards Skateparks

more

Time

All Day (Saturday)

Location

Pier 15 Skatepark

Veilingkade 12, Breda