Video: The Making Of Kraaiennest DIY Skatepark

Skatepark Kraaiennest DIY is in 2021 door een groep skateboarders en buurtbewoners gebouwd in de Amsterdamse wijk Bijlmer-oost. Een Do-It-Yourself project dat de locals de komende jaren verder hopen uit te boven. Het project heeft als doel om buurtbewoners te betrekken om de eigen leefomgeving vorm te geven, niet wachten op de gemeente maar zelf doen. Zo hebben skateboarders dit zelf ontworpen en gebouwd onder begeleiding van Amsterdam Skatemates. Door het aanschrijven van fondsen en bijdrage van het Stadsdeel en Buurtplatform is het ze gelukt. En dat kan jij ook! Wij hebben nu een eigenplek, een vrijhaven om te experimenteren en te ontwikkelen. In de tussen tijd gaan ze de Gemeente overtuigen dat er onder de metrobaan Kraaiennest een Skateplaza moet komen als onderdeel van een gemeenschappelijk plein. In het centrum van de wijk.

 

Initiatief: Pieter Glas
Film: Donovan O’Brien

 

Wil je meebouwen?
Neem contact op met infourbansport@gmail.com

Web:
Skatemates.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL