Video: Falus ‘really Logt’

Noem een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een full lengt video van de Logt crew!? Na hun vorige succes met de alom bekende VX camera zijn zij nu overgestapt naar de toekomst en komen zij met een heuse HD video vol logte tricks en kneiterharde actie. Begin het jaar goed en geniet van deze nieuwe full length video van je favoriete crew uit Utrecht. 

Helaas hield Youtube de orginele versie tegen vanwege wat muziek rechten. Mocht je alsnog de video volledig willen ervaren, download deze dan via de link:
Falus really Logt met muziek
Link 2

“Ja hoor, weer een… Alweer zo’n klote video van Falus. En waarom? Fuck knows. Misschien omdat het gewoon leuk is om te skaten, en misschien omdat we graag ons best doen zodat andere mensen naar ons kunnen kijken en wellicht op een hart of duim icoontje klikken. Nu mensen kinderen beginnen uit te poepen als brakke diarree blijkt het belangrijker dan ooit om de geïnfecteerde schaafwond op je elleboog af te spoelen met een lauwe halve liter Klok en je mentale gezondheid op het spel te zetten voor een truuk die achteraf toch niet zo sick lijkt op film. Misschien bestond er gewoon geen “waarom” tijdens het maken van deze video. Misschien interesseert deze video je wel helemaal geen ruk. Misschien wordt Corona wel verspreid door een reptielen sekte die kinderen misbruiken. In elk geval, we hopen dat je van de video kan genieten en 2021 door kan brengen met de mensen om wie je geeft. Zeg nog even tegen je vrienden dat je van ze houdt en zet het bier maar koud. SPEULE!!!!
– Falus


Riders

Patrick Reins
Jesse Voerman
Jelle Maatman
Jelle Jonker
Teun Janssen
Chris Nan
Remco Stolze
Harmen Siecken
Gijs Zevenbergen
Tom van den Hoeven
Olaf de Koning
Alois Kleinen
Lukas Pennings
Dirk Gevers
Bob Zevenbergen
Sam Luijten
Thomas de Klein
Laurens van Gurp
Jaap Langenhoff
Big Dave
Pim van den Berg
Florian Laane
Matt Hay
Jacob Wolf
Ville Tikkanen
Simon te Giffel
Wessel Oelen
Wesley Worst

Gefilmd door

Jesse Voerman
Tom van den Hoeve
Alexander Lexis
Harmen Siecken
Ziggy Schaap
Lukas Pennings
Sam Luijten

Montage
Jesse Voerman

Foto’s
Giel van der Leest

De Logt crew in ‘s werelds meest hippe stad
Jesse Voerman met een switch fs crooked
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL