Video: Focused Woodworks @ The Nine Club

Het Nederlandse bedrijf Focused Woodworks heeft de inmiddels wereld bekende skateboard podcast ‘The Nine Club’ verast met een gloednieuwe tafel. opgebouwd uit oude decks van: Rob Maatman, Sebastiaan Vijverberg, Pascal Moelaert, Alexander Belhadji, Dennie Wagner, Marc Bolhuis, Rachid Addou en Robbin de Wit. In de podcast komt ook nog een video voor gemaakt door Jan Maarten Sneep. Ga er even lekker voor zitten en luister naar het volledige verhaal achter de tafel en lach je rot om hoe Chris Roberts hun namen probeert uit te spreken.

Bekijk ook:
Interview: Danilo Nedic over Focused -Tafels gemaakt van oude skateboards

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL