Petitie: Help Real-X Skatepark in Apeldoorn

Real-X Skatepark zit met een groot probleem, vanwege de bezuinigen in Apeldoorn is het binnenkort niet meer mogelijk om het park open te houden. (Al werd er in 2015 gezegd dat de gemeente alles er aan zou doen om het park open te houden voor de jeugd van Apeldoorn). Natuurlijk mag dit niet zomaar geburen en hebben ouders, jongeren, medewerkers, vrijwilligers en belangstellenden een actie opgezet. Dit doen zijn door handtekeningen in te zamelen en te protesteren bij de gemeente op 4 oktober, hierdoor hopen zij de gemeente duidelijk te maken dat de jongeren in Apeldoorn en omstreken niet zonder dit skatepark kunnen. Help ze in deze strijd door je handtekening achter te laten via de volgende link.

Petitie:
Laat hier je handtekening achter

Op donderdag 4 oktober om 20:00 zal de groep met initiatief nemers onder begeleiding van zoveel mogelijk sympathisanten de handtekeningen bij de gemeenten inleveren. Dus mocht je donderdag nog niks te doen hebben, kom naar het gemeentehuis in Apeldoorn en help!

Bekijk ook:
Park: Real-X Skatepark in Apeldoorn
Video: Opening Real-X Skatepark in Apeldoorn
David Hornbeck over het nieuwe indoor skatepark van Apeldoorn


Het real-X skatepark in Apeldoorn.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL