SKATEpark III Game #2 Jay de Keijzer VS Ewoud Breukink

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Op de eerste dag van het jaar heb je kunnen kijken naar de eerste SKATEpark III fight tussen Chris Belling en Douwe Macare. Vandaag gaan we door met twee nieuwe rijders… Jay de Keijzer is een jonge skater uit Amersfoort waarvan de de komende jaren nog veel verwachten te gaan zien, het leek ons daarom geen slecht idee om hem uit te nodigen voor de contest… Maakt hij het waar tegen Ewoud Breukink, of mag hij nog even verder oefenen?  Check het in de video!

Automatisch bericht krijgen van onze nieuwste SKATEpark video’s? Abonneer je op ons YouTube Kanaal!

Rijders:
Jay de Keijzer
Ewoud Breukink

Regels SKATEpark:
In de eerste ronde nemen 16 rijders het één tegen één tegen elkaar op. De volgorde van rijders die tegen elkaar rijder is willekeurig gezoen door een loting uit de hoge hoed. Vervolgens wordt er door middel het bekende Rock-Paper-Scissors spel bepaald wie het spel mag beginnen en daarmee de eerste trick bepalen. Weet de eerste rijder de trick te landen, dan dient de tegenstander de trick na te doen. Mist de tegenstander de trick, dan krijgt hij de eerste letter. De rijder die het woord S.K.A.T.E. als eerste compleet heeft verliest de wedstrijd. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. In tegenstelling tot de klassieke ”Game Of Skate” zijn de spelers om en om aan zet. Ongeacht of de trick geland wordt of niet.

LATEST POSTS

Flatspot Magazine