Out Of Focus – Couple Trouble Duo Skateboard Contest

[sm-youtube-subscribe]

Het kan je haast niet ontgaan zijn, afgelopen zaterdag organiseerde we samen met Monster Energy de ”Couple Trouble”, Duo Skateboard contest bij Burnside Skatepark in Deventer. Een wedstrijd waarin we opzoek gaan naar het beste skateboard-koppel. De hoofdprijs van deze dag is een reis voor het winnende team naar Street League in Barcelona. We kunnen gerust zeggen dat een zeer geslaagde dag was met een zeer hoog niveau skateboarden en misschien wel de veste finale die we tot nu toe hebben gezien. In deze finale namen de drie teams die zich tot de finale wisten te skaten het tegen elkaar op in een duo best trick. Het was hier de bedoeling dat de tricks tegelijkertijd geland werden, en dat leek geen probleem voor onze finalisten. Onze reporter Woody Hoogendijk neemt je mee tijdens zijn dag in Burnside… 

Winnaars Couple Trouble:
The Madmen: Rob Maatman & Jelle Maatman

Finalisten:
Team Hurray: Trevor Cappon & Jonathan Vlerick
The Freestylahs: Douwe Macare & Woody Hoogendijk
The Madmen: Rob Maatman & Jelle Maatman

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL