Sjoerd Vlemmings verkozen tot bondscoach Nederlands Skateboard Team

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Skateboarden maakt in 2020 in Tokio voor het eerst opwachting als Olympische sport. Skateboard Federatie Nederland (SFN) presenteert vandaag de eerste trainer/coach voor de Nederlandse skateboard-selectie.

Olympisch Skatepark in Den Haag:
Onlangs werd bekend dat Gemeente Den Haag 1 miljoen euro investeert voor een Nationaal Topsport Centrum (NTC) in de voormalige RAC-Hallen in Den Haag. Met deze voorziening in het vooruitzicht is Skateboard Federatie Nederland (SFN) op zoek gegaan naar een bondscoach.

Na een stemming door de rijderscommissie en het bestuur van SFN is een geschikte kandidaat gekozen. Sjoerd Vlemmings zal de Nederlandse skateboard-selectie voor de spelen van 2020 selecteren en begeleiden.

Met name de topsport-trainers-ervaring van Sjoerd heeft de doorslag gegeven. Er liggen direct al 2 belangrijke en urgente taken voor de kersverse bondcoach; Het samenstellen van een selectie en het uitwerken van een
topsportprogramma.

Bekijk ook:
Interview: Bram Waterman over NK Skateboarden en Skateboarden bij de Olympische spelen

IMG_4514

LATEST POSTS

Flatspot Magazine