Video: Skatestore Station 2 Station Tour Part 1: Berlijn & Warschau

Twee keer per jaar trekt het Skatestore team erop uit voor een trip met hun sterrenteam. Begin vorig jaar vloog het hele team naar Lissabon voor de ”Lissabang” trip, maar afgelopen zomer was de tour extra speciaal. Twee weken lang ging de crew op reis per trein door Europa tijdens de Skatestore #Station2Station Tour. Van Amsterdam naar Berlijn, naar Warschau naar Budapest, Wenen en Praag. Ruim 44 uur in de trein over in totaal 3469 kilometer afstand. Dit was de Station 2 Station Tour!

Video: Marc Bolhuis & Martijn van Hemmen
Foto’s: Thomas Wieringa & Hugo Snellooper

Rijders:
Shajen Willems
Sebastiaan Vijverberg
Robbin de Wit
Wouter de Jong
Lex van der Does
Jeremy van der Eijk

Omdat deze tour best vermoeiend leek te worden, was het advies om geen onnodige bagage mee te nemen. Toch was het fotograaf Thomas Wieringa, die het met zijn apparatuur  en kleding voor twee maanden zwaar had. Met het feit dat hij alles continue bij zich moest dragen had hij totaal geen rekening gehouden.  In combinatie met de gaarste setup ever (46mm wieltjes max) is dit toch iets anders dan comfortabel reizen.

Na één dag in Berlijn was de trein naar Warschau meteen een goeie kennismaking met Interrailen in Oost-Europa. Het Poolse Woodstock festival was net afgelopen en verspreid over de hele trein zaten en lagen festivalgangers knock out op de grond of in hangmatten onder de bagagerekken. Meteen na vertrek werden de eerste peuken aangestoken en biertjes open getrokken. Zelfs de conducteur kwam tot onze verbazing nog even bij ons zitten en stak rustig een peukie op.

Skatstore Station2Station Tour - crew 2Aangekomen in Berlijn

Skatstore Station2Station Tour - robbin nosebluntRobbin de Wit – Noseblunt

Skatstore Station2Station Tour -13Wouter was in Berlijn al klaar met de trein en gaat voor deze Benz

Skatstore Station2Station Tour - wouter ollieWouter de Jong – Ollie

Skatstore Station2Station Tour - pilsiepilsOp naar de volgende stad!

Skatstore Station2Station Tour - pils 2Pils!

Skatstore Station2Station Tour -martijn thomasThomas en Martijn in Berlin

Skatstore Station2Station Tour - lex van der does ollieLex van der Does – Ollie

Skatstore Station2Station Tour -5Stay Tuned voor het tweede deel van de tour!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

16decAll DayNK Skateboarden Junioren 2023

30decAll DayOpen Belgian Championship