VIDEO & FOTO’S: SKATESTORE #LISSABANG TOUR

Afgelopen winter, toen het hier in Nederland nog ijskoud en nat was, zaten wij een week met het Skatestore team in Lissabon voor de Skatestore #LissaBANG tour. Samen met Shajen Willems, Robbin de Wit, Pascal Moelaert, Sebastiaan Vijverberg, Wouter de Jong en Lex van der Does, Marc Bolhuis en Martijn van Hemmen vlogen we naar het heerlijk warme Portugal om daar een week lang zoveel mogelijk footage te verzamelen. Een uitgebreid verslag van deze tour lees je in het nieuwste Skatestore Magazine welke vanaf volgende week verkrijgbaar is in de winkels van Skatestore of bij iedere online bestelling. De video, die is vanaf nu hier bij ons te bekijken! 

Skatestore teamriders:
Sebastiaan Vijverberg
Shajen Willems
Robbin de Wit
Wouter de Jong
Lex van der Does
Pascal Moelaert

Film/edit:
Marc Bolhuis

Additional film:
Martijn van Hemmen

Foto’s:
Mathijs Tromp

Portugal:
In op skate trip in Europa, dan kom je al vrij snel uit in het zuiden van ons continent. Aangezien Portugal het land is met de meest contante weersomstandigheden én blijkt te beschikken over heen hele zooi aan dikke skate spots was de keuze al vrij snel gemaakt. De volgende Skatestore Tour gaat naar Lissabon. Afgelopen februari vlogen we met 9 man sterk naar Lissabon voor de LissaBANG tour. Ons doel: Zoveel mogelijk footage verzamelen voor de edit, foto’s voor het nieuwe Skatestore Magazine, nieuwe spots ontdekken en misschien wel het aller belangrijkste, goodtimes in de zon!

LissaBANG:
Denk je aan Portugal, dan denk je al snel aan vakantieoorden als Albufeira of Lissabon. Voor ons werd het Lissabon. In bijna iedere grote skateboard video zie je de stad voorbij komen en er zijn veel spots te vinden. Daarnaast hadden we het geluk dat Pedro Raimundo van Surge Skateboard ons naar de beste spots bracht en zijn SkateTank™ aan ons wilde uitlenen tijdens de tour zodat we overal gemakkelijk konden komen. Behalve voor een paar wedstrijden was nog niemand van het team echt in Lissabon geweest, voor iedereen was het dus een volkomen nieuwe stad.

New Blood:
Sinds kort heeft Skatestore twee nieuwe rijders toegevoegd aan het team: Wouter de Jong en Lex van der Does. Lex komt uit Breukelen en is voor de meeste Nederlandse skaters niet echt nieuw meer. Twee jaar geleden wist hij het NK al eens op zijn naam te zetten en is sinds dien niet meer van de radar geweest. Wouter de Jong komt uit Rotterdam, iets waar hij erg trots op is. Sommige zien hem als de nieuwe Tim Zom, geen spot is voor hem te gek. Één ding is zeker. Wouter is heeft iedereen tijdens de tour goed weten te overtuigen. We gaan nog veel van ze zien.

Lees het uitgebreide verslag van de tour in het nieuwe Skatestore Magazine!

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Robbin-de-Wit-Crooked-Foto-Mathijs-TrompOp de eerste dag kwamen we bij deze bekende spot in Lissabon Terecht. Aangezien de spot haast gemaakt leek voor Robbin de Wit konden we er niet weg zonder dat er íets afgedaan werd. Crooked

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Shajen-Lex-Sebas-Robbin-Foto-Mathijs-TrompCerveza on the spot! Misschien wel een van de beste dingen tijdens een skate sessie in Zuid Europa.

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Wouter-de-Jong-Insta-Foto-Mathijs-TrompTeamwork. De twee nieuwste aanwinsten van het Skatestore team zijn Wouter de Jong en Lex van der Does.

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-DIY-Park-Foto-Mathijs-TrompEen van de vetste plekken waar we tijdens deze tour geweest zijn was deze DIY in Leiria. Een mega groot DIY park bij een oude bunker in de stad

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Sebastiaan-Vijverberg-Fs-Smith-Tailgrab-Foto-Mathijs-TrompSebastiaan Vijverberg – Smith

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Wouter-de-Jong-Tailgrab-Foto-Mathijs-TrompWouter de Jong doet waar hij goed in is..

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Alfonso-Nery-Shajen-Willems-Foto-Mathijs-TrompDit is Afonso Nery, Lissabon local en wist ons naar een aantal dikke spots in de stad te brengen..

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Shajen-Willems-Backside-Noseblunt-Foto-Mathijs-Tromp.. Waaronder deze handrail waar Shajen wel raad mee wist. Backside Noseblunt

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Shajen-Willems-Portrait-Foto-Mathijs-TrompOG!

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Pascal-Moelaert-Crooked-Pop-Over-Foto-Mathijs-TrompPascal Moelaert was de jongste rijder tijdens de tour. Crooked pop over

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Slapende-Boys-Foto-Mathijs-TrompSlapen tijdens de tour doen we gewoon on the spot.

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Sebastiaan-Vijverberg-Robbin-de-Wit-GoPro-CheckSebas zijn Go Pro Instagram Clips heb je misschien al wel gezien…

Skatestore-Lisbon-Trip-02-2016-Marc-Bolhuis-Marc-Bolhuis-Frontside-Noseslide-Foto-Mathijs-TrompMeestal was Marc Bolhuis natuurlijk achter zijn camera te vinden, maar af en toe gooit hij er zelf ook een aantal bangers uit. Frontside noseslide

Bekijk ook:
Video: Skatestore Ronde van Vlaanderen
Video: Skatestore team in Valencia

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

02decAll DayBattle of Brugges

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

30decAll DayOpen Belgian Championship