Support Skatepark Haarlem

In het verleden was er in Nederland maar een handjevol indoor skateparken, maar dat is tegenwoordig wel anders. De ene na de andere stad krijgt het langzaam maar zeker voor elkaar om een indoor skatepark te realiseren. De volgende stad waar je binnenkort droog kan rollen zal waarschijnlijk Haarlem worden. Initiatiefnemer Thomas Adamidis heeft samen met een groep vrienden zoveel handtekeningen weten binnen te halen, dat ze de gemeente hebben overtuigt een locatie toe te wijzen.  Samen met een grote groep vrijwilligers hebben ze een kaal stuk grond gekregen waar zij met ze allen een indoor hal mogen bouwen. Als hun plan werkt dan wordt dit ook nog eens het eerste circulaire skatepark van de wereld, wat betekent dat alles zo groen mogelijk gedaan zal worden. Niet alleen water en stroom worden groen opgewekt maar ook alle obstakels zullen gemaakt worden van afgedankt straat meubilair. Natuurlijk komt er een hoop kijken bij zo’n project dus kunnen zij nog een hoop extra hulp gebruiken.

Locatie Skatepark Haarlem:
Industrieterrein Waarderpolder, ongeveer 10 minuten van Station Haarlem.

Helpen:
Er zijn al een hoop aanmeldingen binnen maar extra hulp is altijd goed. Dus ben jij bereid om Skatepark Haarlem te helpen, meld je dan hier aan.

Sponsoren:
Natuurlijk is er een hoop geld nodig om een skatepark te bouwen. Alle beetjes helpen dus mocht je nog wat geld over hebben, steun dan dit goede doel. Doneren kan hier.

Bekijk ook:
Web: Haarlem krijgt een indoor skatepark

Tycho-Henskens-Wallride-Neuss
Binnenkort hoeft Tycho Henskes niet meer zo ver te reizen om lekker warm te skaten. Hier met een wallride in Dusseldorf. | Foto: Mathijs Tromp | Foto bovenaan: de locatie waar het nieuwe skatepark zal komen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024