VANS PRESENTS: STYLE 112 PRO DAAN VAN DER LINDEN COLORWAY

De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het toch eindelijk zover, Daan van der Linden heeft zijn eigen colorway op Vans gekregen. Eerder deze maand zagen we Daan al verschijnen op de cover van Free Magazine, en zelfs de Thrasher kan hij van zijn bucket list afschrijven. Het lijkt niet op te houden, Daan is on fire. Ook is vandaag de global premiere van de Volcom video waarbij het ons niet zou verbazen als Daan stiekem de laatste part weet te pakken… 

Daan van der Linden 112 Pro colorway:
Net als Nassim Guammaz in 2014 heeft Daan zijn eigen schoen bij Vans gekregen. Dit houdt in dat ze een bestaand model pakken en deze samen met Daan hebben gerestyled. De speciale limited uitgave van de 112 Pro is gemaakt met een suede bovenstuk. Het Vans UltraCush HD voetbed zorgt ervoor dat je dicht bij je board blijft voor een optimaal board gevoel en de beste impact control. De schoen heeft de classic Vans wafel zool, dat zorg voor de beste grip, en is uitgevoerd met Duracap voor een goede duurzaamheid. De Style 112 Pro heeft daarnaast een vulcanized zool lite zool zodat het de beste boardcontrol, flexabiliteit en sterkte hebt. Daan wilde de kleur simpel houden, zodat veel skaters ze willen hebben. Het groen en zwart is gebaseerd op zijn boardsponsor Anti Hero.

Daan zegt: ”Ik ben erg blij met hoe de schoen geworden is, vooral om dat het suede zo geworden is als ik wilde. Een van de details waar ik goed op gelet heb was de extra teen bescherming, wat ik wilde combineren met een goed boardgevoel. Ik denk dat het we het goed hebben combineren.”

De Vans Style 112 Pro is vanaf 21 mei verkrijgbaar bij geselecteerde skateshops in Europa.

Bekijk ook:
Video: Nassim Guammaz Vans Shoe launch
Foto’s: Nassim Guammaz shoe launch

 

Vans_Style112_DVDL_SPS Style112_DVDL_Green_laces Style112_DVDL_Back

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL