FOTO’S: NASSIM GUAMMAZ VANS SHOE LAUNCH

Nassim heeft zijn eigen schoen bij Vans. Nou ja, hij heeft zijn eigen color-way gekregen maar wij vinden dat hij zijn eigen shoen heeft. Om het te vieren pakte Vans groots uit. Een bus vol goede vrienden vertrok al vroeg vanuit Rotterdam naar Amsterdam waar een secret sessie was georganiseerd op een op Marokko geïnspireerd obstakel. Om 19:00 ging het dak eraf in Ben-G, waar Marcel Veldman een ‘Retrospective’ over het leven van Nassim had gemaakt. Uiteraard vloeide het gratis bier rijkelijk en alsof iedereen nog niet dronken genoeg was, ging het vervolgens tot in de vroege uurtjes nog door in de Bitterzoet. Een lange, maar zeer geslaagde dag…

NassimShoeRelease-NassimSurprise
Nassim is verrast als hij al zijn vrienden ziet..

NassimShoeRelease-Nassim-BluntToFakie
Zodra hij het obstakel ziet is de sessie aan. Blunt to fakie

NassimShoeRelease-RobMaatman-BsNosegrind
Rob Maatman aanwezig. Nosegrind.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

02decAll DayBattle of Brugges

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

30decAll DayOpen Belgian Championship