OUT OF FOCUS: ADIDAS AWAY DAYS PREMIERE IN AMSTERDAM

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Naast alle grote global premières van adidas ‘Away Days’ was afgelopen zaterdag Amsterdam aan de beurt. Het Westergastheater werd geheel omgetoverd in Away Days stijl waar de Nederlandse skateboard scene de film voor het eerst te zien kreeg. Een goed verzorgde avond met goede muziek, diverse hapjes en drankjes en natuurlijk een keiharde video! Wij waren erbij en vroegen wat de bezoekers verwachtte van de film en wat ze er van vonden.

Lokale premières:
Naast deze grote première in Amsterdam zijn er in de Benelux ook nog twee locale premieres welke voor iedereen te bezoeken zijn. Woensdagavond 25 mei is de video te bekijken bij Sevenply in Rotterdam en 26 mei bij Lockwood in Antwerpen.

adidas ‘Away Days’ Première Lockwood:
Datum: Woensdag 25 Mei
Tijd: Deuren open vanaf 19:30

adidas ‘Away Days’ Première Sevenply:
Datum:
Donderdag 26 Mei
Tijd: Deuren open vanaf 19:30

aidas away days premiere fotos 3 site

Bekijk ook:
Trailer: adidas ‘Away Days’
Prijswinnaars adidas Away Days
Giveaway: adidas ‘Away Days’ Premiere tickets

Flatspot Magazine