TRAILER: ADIDAS ‘AWAY DAYS’

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eindelijk is het zover, adidas komt deze maand met hun eerste full length skateboard video. Als we de trailer moeten geloven zal dit één van de dikste video’s van het jaar moeten worden. Het team is de hele wereld over getrokken waarbij ze in ruim drie jaar tijd meer dan 90 steden bezocht hebben. Wij kunnen niet wachten tot de release van deze film waarin we kunnen genieten van parts van onder andere Dennis Busenitz, Miles Silvas, Mark Suciu, Lem Villemin en de rest van de crew!

adidas ‘Away Days’:
De titel is bedacht door de adidas Skateboarding teammanager en iconische fotograaf Skin Phillips. De naam is afgeleid van Britse Football term ‘Away Days’ en vergelijkt hiermee de teamspirit en en de road trip sfeer  in het team met het diehard enthousiasme van voetbalfans die samen reizen tijdens hun ‘away games’ tijdens uitwedstrijden in rivaliserende steden.

adidas-away-days2015-LA-Action-LucasPuig-NollieBSHeelflip-LoResLucas Puig – Nollie backside heelflip

Wie zitten er in de film:
In de film zie je onder andere full parts van de gevestigde adidas pro’s als Dennis Busenitz, Lucas Puig en Silas Baxter-Neil, samen met nieuw talent als bijvoorbeeld Miles Silvas en Na-kel Smith.

Premieres Away Days:
De global premiere zal deze maand plaatsvinden in Los Angeles, gevolgd door meerdere grote premieres op de wereld. Ook in Nederland wordt er uitgebreid aandacht besteed aan deze film. Op 21 mei is de exclusieve (industry only) premiere van Away Days in Amsterdam. Toch is er nog een mogelijkheid om bij de Nederlandse premiere te kunnen zijn. Hou onze website in de gaten voor de exclusieve ‘Away Days’ giveaway!

away-days-BCN-CrewLarge_Coloradidas team in Barcelona

adidas Skateboarding Global Team:
Mark Gonzales
Dennis Busenitz
Silas Baxter-Neal
Lucas Puig
Rodrigo TX
Mark Suciu
Pete Eldridge
Benny Fairfax
Nestor Judkins
Jake Donelly
Lem Villemin
Jack Fardell
Alec Majerus
Milas Silvas
Na-kel Smith
Tyshawn Jones

adidas Skateboarding International Team:
Chewy Cannon, United Kingdom
Raul Navarro, Spain
Gunes Ozdogan, Sweden
Klaus Bohms, Brazil
Kevin Lowry, Canada
Dennis Durrant, Australia
Gustav Tonnesen, Norway

Away Days filmers:
Chris Mulhern
Torsten Frank
Justin Albert

Away Days photographers:
Sem Rubio
Zander Taketomo

Meer adidas Skateboarding:
Website
Facebook
Instagram

Away Days Movie Poster

Flatspot Magazine