VIDEO: ROTTERDAM POOLIGANS 2015

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Afgelopen zaterdag was er in Rotterdam de jaarlijkse ”Rotterdam Pooligans” contest bij de bowl aan de Heemraadsingel in Rotterdam. Speciaal voor dit jaar was er dankzij Anti Hero een speciale extansion gemaakt van bierkratjes en een mooie poolcoping van Baron Blocks. Uit heel het land kwamen rijders af op deze wedstrijd. Dit jaar was het  Tim Zom die de wedstrijd op zijn naam wist te zetten. Wesley Kuipers was erbij voor onze video die je nu kunt bekijken.

Film/Edit:
Wesley Kuipers

Uitslag Rotterdam Pooligans:
1. Tim Zom
2. Nick Bax
3. Wouter de Jong

Bekijk ook:
Video: Rotterdam Pooligans 2014
Nieuws: Fote & Uitslag Rotterdam Pooligans 2014

 

Schermafbeelding 2015-09-13 om 20.17.42

LATEST POSTS

Flatspot Magazine