PARALLEL PROJECTS PRESENTS: DE RATTENTOUR

De afgelopen tijd hebben we al vaker korte teasers laten zien van de Rattentour. De Rattentour is een skateboard project georganiseerd door Parallel Projects in samenwerking met Nike Skateboarding. In de Rattentour zijn zes verschillende skateshops uitgenodigd om mee te doen aan de wedstrijd. Per shop zullen 6 skateratten mee doen.  Al vroeg in de ochtend wordt het team opgehaald bij de deelnemende skateshop en krijgen ze Het Rattenboek overhandigd. Ze moeten zo veel mogelijk punten verzamelen uit dit boek en worden daarnaast ook nog beoordeeld door een jury op creativiteit en improvisatie, samenwerking en plezier. Een filmer en fotograaf plus een toerbusje staan te wachten om alle opdrachten uit te voeren en vast te leggen. Het team dat de meeste punten weet te verzamelen wint een compleet verzorgde skatetrip naar de Nike SB Shelter in Berlijn!

De Rattentour:
De Rattentour is een skateboard project voor kids in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar en wordt georganiseerd door Parallel Projects in samenwerking met Nike Skateboarding.

Setup van de wedstrijd:
Zes skateshops in verschillende steden in Nederland zijn uitgenodigd om een team van zes skateratten samen te stellen. Al vroeg in de ochtend zal het team worden opgehaald bij de deelnemende skateshop en krijgen ze Het Rattenboek overhandigd.

Het Rattenboek:
Dit boek is gevuld met opdrachten in verschillende categorieën waarmee ze gedurende de dag punten kunnen verdienen. Het team bepaalt zelf hoe wat en waar ze de opdrachten uitvoeren. Er staat een busje met chauffeur tot hun beschikking.

De jury:
Het team moet zo veel mogelijk punten verzamelen uit Het Rattenboek en wordt daarnaast ook nog beoordeeld door een jury op creativiteit en improvisatie, samenwerking en plezier.

De prijs:
Twee cameramannen en een fotograaf leggen hun tour vast. Het team dat de meeste punten weet te verzamelen wint een compleet verzorgde skatetrip naar de Nike SB Shelter in Berlijn!

Hou @flatspotmag en @parallel.projects en #Rattentour in de gaten voor meer updates.

Bekijk ook:
Video, foto’s en uitslag: NK Junioren 2015
Foto’s, video en uitslagen dag 1 NK Junioren 2015
Win een Reell Jeans sponsorship bij NK Junioren 2015

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL