WIN EEN REELL JEANS SPONSORSHIP BIJ HET NK JUNIOREN

Één extra prijs die dit weekend wordt weggegeven bij het NK Junioren is een ”One Year Sponsorship” van Reell Jeans. Deze prijs wordt weggegeven aan één van de riders die op zondag mee doen aan de wedstrijd. Je hoeft niet perse te winnen om deze prijs te kunnen winnen. Reell houdt de rijders goed in de gaten en zal de prijs tijdens de prijsuitreiking weggeven aan één van de deelnemers van het NK Junioren.

Bekijk hier alle info van het NK Junioren in Pier 15

Wat houdt de prijs in:
Ben jij de gelukkige winnaar van de ”One Year Sponsorship” dan krijg jij een jaar lang free stuff van Reell Jeans. Dit houdt in dat jij je waarschijnlijk geen zorgen meer hoeft te maken om Jeans, shirts en jassen.

Hoe win ik deze prijs:
Skate zo goed je kan tijdens de wedstrijd. Reell Jeans houdt alle rijders in de gaten en kiest vervolgens een rijder die zij bij het merk vinden passen. Je hoeft dus niet perse de wedstrijd te winnen om kans te maken op deze prijs!

Meer info Reell Jeans:
www.reelljeans.com

Bekijk ook:
Info en programma NK Junioren 2015
Kwalificatiestand NK Junioren 2015
Giveaway: NK Junioren Special
5 & 6 september: NK Junioren 2015
Video & uitslag: Rol je Rot in Skateland Rotterdam
Nederlands Kampioenschap Junioren gaat weer beginnen!

NK A2

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL