28 T/M 30 AUGUSTUS DEW TOUR AM SERIES AMSTERDAM

Nog een kleine twee weken en dan is het zo ver: Dew Tour AM Series 2015. Dit jaar vind het event opnieuw plaats tijdens de UITmarkt op het Museumplein in Amsterdam. Naast dat er dit jaar de finale gereden zal worden tussen de Europese winnaars van de Dew Tour Bootcamps is er ook de We Are Blood première en op zaterdag de Cash For Tricks contest (invite only). Het hele programma voor het weekend lees je hier!

Vrijdag 28 Augustus 
Europese premiere Mountain Dew X Brain Farm ‘We Are Blood’ 
Tijd: 20:30
Locatie: Tuschinski Theater, Amsterdam
Tickets: Beperkt te bestellen via deze link
Over We are Blood: 
In ‘We Are Blood’ worden Paul Rodriguez en zijn vrienden gevolgd in hun reis over de hele wereld. Ze starten in LA waarna ze op pad gaan naar de bekendste skateboard mekka’s ter wereld. ‘We Are Blood’ vertelt op een duidelijke manier wat skateboarden is. “We don’t need language, we have skateboarding” is de rode draad van de film.
De film is gemaakt door filmmaker Ty Evans en het team van Brainfarm. Ty maakte onder andere Yeah Right, Lakai Fully Flared en Girl Pretty Sweet. Verwacht geen doorsnee skatevideo. ‘We Are Blood’ haalt alles uit de kast om de tricks het beste weer te geven. Ultra wideangle lensen, drones, cranes, helicopters… Je kan zo gek niet verzinnen. Wij hadden het geluk de film al te kunnen bekijken tijdens de wereld première tijdens de Dew Tour in Los Angeles. We kunnen hier kort over zijn: Hate it or love it. We Are Blood is er eentje die je zeker gezien moet hebben. Ultra HD film shots en (zeker in de bioscoop) geluid dat je oren zal laten kraken.

Zaterdag 29 Augustus
Special Am Series Cash For Tricks event (invited riders only)
Tijd: TBA
Locatie: Dew Tour Am Series Skatepark, Museumplein Amsterdam
Info Cash For Tricks:
In plaats van een extra Bootcamp om je te kunnen kwalificeren voor de Am Series is er dit jaar voor een ander format gekozen, namelijk een ‘Cash For Tricks’ contest. Bij deze wedstrijd worden alle winnaars van de Europese Bootcamps + 15 geselecteerde rijders uit de Benelux uitgedaagd om hun beste tricks te laten zien. Dikke tricks winnen geld. Zo simpel is het. Daarnaast zullen Mountain Dew team riders Sean Malto, Chris Colbourn en Jordan Maxham ieders een wildcard uitdelen aan hun favoriete rijder voor de finale van zondag. Meer info over deelnemende rijders lees je binnenkort op Flatspot.nl

Dew-Tour-Am-Series-Amsterdam-saturday-Magic-van-Heeswijk-Bs-NosebluntMagic van Heeswijk tijdens de Dew Tour AM Series 2014

Zondag 30 Augustus 

Finale Dew Tour AM Series 2015
Tijd: TBA
Locatie: Dew Tour Am Series Skatepark, Museumplein Amsterdam
Info Dew Tour Am Series finale:
Op zondag vinden de Europese finales van de Dew Tour AM Series plaats. In verschillende Europese landen hebben rijders mee kunnen doen aan de Dew Tour Bootcamps. Bij iedere Bootcamp winnen de nummers 1 en 2 tickets naar Amsterdam om mee te doen aan deze wedstrijd. Win je de Dew Tour AM Series, dan ga je samen met vriend of vriendin naar Los Angeles, USA om hier een week op pad te gaan met de pro’s van het Mountain Dew Team.

 

Meer info over het Dew Tour AM Series weekend binnenkort op Flatspot.nl!

Bekijk ook:
Video: Dew Tour Bootcamp Breda 2015
Foto’s & Uitslag: Dew Tour Bootcamp Breda 2015
Foto’s & video: Dew Tour Bootcamp Breda 2015
Video: Dew Tour AM Series Amsterdam 2014
Foto’s & Uitslag Dew Tour Bootcamp België
Foto’s: Sweatshop Skateshop verbouwd voor Dew Tour Bootcamp

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X