VIDEO: DEW TOUR BOOTCAMP PIER 15 BREDA

Afgelopen zaterdag was de tweede en laatste Nederlandse Dew Tour Bootcamp bij Pier 15 in Breda. Jullie hebben de uitslag en foto’s al kunnen zien. Magic van Heeswijk pakte de eerste plaats. De Belg Mathijs Stevens kwalificeerde zich als tweede. Beiden gaan we terug zien in Amsterdam later dit jaar tijdens de Dew Tour AM Series skateboardwedstrijd in Amsterdam. Bekijk de video om te zien hoe de Dew Tour Bootcamp er in Breda aan toe ging

Uitslag Dew Tour Bootcamp Breda:
1. Magic van Heeswijk
2. Mathijs Stevens
3. Mano Wolf
4. Jacob Janssens
5. Harry Jonkers
6. Ryan Talbot

Winnaars Dew Tour Bootcamp Den Haag:
1. Woody Hoogendijk
2. Bart Buikman

Mountain-Dew-Am-Series-Winners

Mountain-Dew-Bootcamp-Pier15-Breda-Magic-van-Heeswijk-blutnslide

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X