VIDEO: A FEW LINES AT BYOBSS

BYOBSS is al een paar weken een groot succes op het Olympiaplein in Amsterdam. Na de sluiting van Skatepark Amsterdam sloegen Cons, Ben-G en POP Trading Company de handen ineen om de skatescene van Amsterdam te supporten. Dit hebben ze gedaan met een simpel, maar doeltreffend concept. Breng de skaterboarders weer bijeen! Ze houden wanneer het weer het toe laat een BYOBSS (Bring Your Own Beer Skate Session). Lekker pilsen en lekker skaten. Ook staat er een bakbrommer die verbouwd is tot skateobstakel. Wij gingen er heen en filmden enkele lines met de aanwezigen. 

Bekijk meer uit Amsterdam:
Foto: Wallpaper – Noah Bunink – Polejam In Amsterdam
Foto: Wallpaper – Marley Baron – Backside Feeble In Amsterdam
Foto’s: Check Out – Mitchel Linger Zonder Blikken Of Blozen
Video: Minute Man – Tjerk Oosting In Skatepark Amsterdam

byobss-olympiaplein

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024