FOTO’S & VIDEO: PJ CLAEYS OVER PARTICLE LIFE

Is het eigenlijk volledig in België gefilmd?
Het meerendeel van de footage is in België gefilmd. Er zitten een paar tricks in die we in Keulen gefilmd hebben, maar verder is alles in België gefilmd. We hadden weinig to geen budget om een goede trip te doen, maar er zijn natuurlijk ook veel goede spots in België.

Hoe hoop je dat de part ontvangen gaat worden?
Ik hoop dat iedereen het sick gaat vinden, maar ik hoop ook dat ik langzaam een voet tussen de deur krijg om op Europees niveau meer betrokken te raken. Graag zou ik meer gaan touren en ook meer internationale wedstrijden willen rijden. Ik zou wat meer buiten de Benelux gezien willen worden. Ook hoop ik dat meer mensen zien dat er veel sicke spots in België zijn en dat er meer mensen eens hier komen skaten!

Nou, laten we de lezers niet langer ophouden en ze snel laten genieten van je part.
Ik hoop dat iedereen ook ziet hoeveel werk we erin gestoken hebben en dat er ook alleen maar goede dingen gebeuren als je er tijd en energie in stopt. Dat is ook wel een beetje de boodschap die ik naar andere skaters wil uitdragen. Wacht niet altijd op sponsors om dingen te doen. Kijk naar je eigen wil om te skaten en ga daarmee aan de slag. Bij deze wil ik ook graag Willem bedanken voor alle kilometers, benzine, de frustaties… hahaha! En natuurlijk al mijn vrienden die mij hebben gesteund hierin en al mijn sponsors die mij van verse spullen hebben voorzien om te blijven skaten.

Meer België:
Exclusive: Billy en Shajen in België
Foto’s en uitslag: Shop Riot België
Video: Koenraad Helsen in Flesh & Bones Skatepark

Pj Claeys - Ollie upPj Claeys, ollie up / foto: Rob Rouleaux.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X