FOTO’S: LEKKER BABBELEN MET DONNY JANSSEN

We spraken Donny Janssen nog in januari voor zijn Check Out. De Rotterdammer is productief! Naast footage scoren voor Boombap wist hij met ons ook nog een interview bij elkaar te schieten. Lees in zijn interview hoe het nu met Donny AKA ‘Don Baba’ gaat. 

Naam op paspoort: Donovan Janssen
Geboorteplaats: Rotterdam
Woonplaats: Rotterdam
Geboortedatum: 20 september, 1994
Sponsors: Skatestore Rotterdam

Hey Donny, we spraken je begin dit jaar. Hoe is het nu met je? Zijn er in de tussentijd nog dingen gebeurd?
Ja, het gaat goed. Ik krijg sinds kort wat spulletjes van Skatestore (Rotterdam) en in de tussentijd ben ik naar Barcelona geweest met de Boombap crew om te skaten en filmen. Was echt een vette trip!

Dat was je tweede keer in het buitenland, of niet? Heb je nog nieuwe trips in de planning?
Ja, dat was m’n tweede keer inderdaad. Ik wil eigenlijk deze zomer ook naar Berlijn. Het lijkt me echt een vette stad met goede spots en party’s.

Je bent al een tijdje aan het filmen voor Boombap. Heb je al veel footage?
Het valt wel mee. Ik had nog niet zoveel footy voorheen, maar sinds Barca heb ik wel redelijk wat footy.

Heb je daar veel gehammered?
Elke dag heb ik wel wat geprobeerd. Ik heb geloof ik vier dingen op film staan van daar en toen werd ik ziek. Ik heb daar een lekkere döner gegeten, veels te vet. Daarna had ik gelijk buikgriep, twee dagen KO gelegen en baba’s gelegd. Maar ja, dat kwam omdat ik ziek was natuurlijk.

donny-janssen-frontside-switch-frontside-flip

Donny Janssen, switch frontside flip / foto: Rimmert Schoorlemmer

Flatspot Magazine