WOUTER DE JONG IN SKATEPARK UTRECHT

Warning: Undefined array key "host" in /www/wp-content/themes/rehub-theme/functions/video_class.php on line 12 Warning: Undefined array key "host" in /www/wp-content/themes/rehub-theme/functions/video_class.php on line 16

Wouter kan niet kapot, punt. We hebben Wouter al een paar keer voorbij zien komen op Flatspot en elke keer wist hij keihard te knallen. Genoeg reden om hem eens los te laten in een leeg park. Hij maakte tijdens het filmen een slam waarvan elk ander persoon pas van bijkomt zodra de binnenzijde van de IC in zicht is, maar Wouter stond binnen enkele momenten weer op zijn benen en maakte alsnog de trick. Dat is doorzetten…

Meer Wouter vind je hier:
Foto’s & Uitslag: Rotterdam Pooligans 2014
Interview: Skaten En Boetes Met Wouter de Jong
Video: Skate48 – Boombap

Wouter de Jong - Frontside AlleyOopWouter de Jong, frontside alley oop / foto: Rob Rouleaux

Flatspot Magazine